StoryEditorOCM
ViralNA TETIAROI

Britney Spears objasnila pratiteljima zašto se skida gola na društvenim mrežama: "Pokazujem svoje tijelo jer sam buntovna i slobodna žena"

Piše MOZAIK SD
3. ožujka 2022. - 07:32

Oslobođena dugogodišnjeg skrbništva, Britney Spears je otputovala sa svojim zaručnikom Samom Asgharijem na odmor. Pjevačica je iskoristila svoj put za snimanje mnogobrojnih fotografija koje je podijelila na društvenim mrežama.

U postu koji je napisala na svojoj Instagram stranici, Britney je objasnila zašto se skida gola na društvenim mrežama. "Ok ljudi... Pokazujem svoje tijelo u Francuskoj Polineziji jer sam buntovna i slobodna žena!" piše Britney.

Britney i Sam se nalaze na Tetiaroi, grupi od 12 otočića na kojima je razvijeno luksuzno odmaralište koje se zove The Brando, a  otvoreno je krajem 2012. godine. Uz pristup jedino privatnim zrakoplovom, odmaralište nudi luksuz usred netaknute prirode.

All inclusive resort ima 35 luksuznih vila s vlastitom privatnom plažom, privatnim bazenom za opuštanje i vilama s drvenim zidovima i prirodnim vrtovima. Naselje je osmišljeno oko čistih, obnovljivih izvora energije, kako bi zaštitio ove otočiće za generacije koje dolaze.

Restorani ovog naselja nude polinezijsku i francusku kuhinju. Gosti  uživaju ​​u luksuznom polinezinskom spa centru, baru s pogledom na lagunu, baru na plaži, bazenu, organskom vrtu, knjižnici, vodenim sportovima. The Brando je jedinstven u konceptu i opsegu, kombinirajući ekološku čistoću, luksuz i polinezijski šarm u nezaboravno iskustvo.

Prije nekoliko dana mediji su otkrili da je Britney potpisala ugovor o pisanju memoara. Biti će to knjiga u kojoj će se Britney Spears osvrnuti na svoj život i nasilno skrbništvo iz kojeg se oslobodila. Otkako je sud presudio u njezinu korist, američka zvijezda nastavila je javno govoriti o zlonamjernom ponašanju svoje obitelji, uključujući oca, majku i sestru Jamie Lynn

02. svibanj 2024 18:10