StoryEditorOCM
ViralZAVRŠILA U GIPSU

Danijela Dvornik nastradala berući masline: Slomljen je ručni zglob, boli, užasno boli! Morat ću na operaciju; A tako se radovala svom prvom urodu...

Piše Mozaik SD
23. listopada 2022. - 11:07

Danijela Dvornik ozlijedila se prilikom branja maslina, a kako je napisala bit će joj potrebna operacija. 

- Masline su obrane, ali na samom kraju platila je ruka, tj. ručni zglob. Lom je takav da treba operaciju - napisala je Danijela na svom Instagram profilu i dodala da je užasno boli. 

image
Instagram/Screenshot
image
Instagram/Screenshot

U intervjuu za "Slobodu Dalmaciju" prošlog mjeseca našoj je novinarki zadovoljno pričala:

- Svake godine bih ostala i razmišljala sam da bi voljela imati svoje masline, ali ne možeš imati sve odjednom. Ove godine sam sebi to priuštila. Imam oko 50-60 stabala maslina i bit će i nešto novih. Lijepo je biti u prirodi i u polju.

Umoriš se, ali vidiš plodove tog svog rada. Biti na otoku, a nemati zanimaciju nije dobro, moraš nešto imati raditi cijeli dan. Družim se s prijateljima, u prirodi smo cijeli dan, kuhamo, beremo masline, dođemo doma satrani, ali sretni.

To me baš veseli. Gore imam i malu kućicu poljoprivrednu, da možemo jesti. Prvo ulje će biti ove godine. To su stare masline koje rađaju. Nema tu neke velike brige, to su sitne kozmetičke stvari. To su gušti - kazala je Danijela.

Danijela Dvornik nas je primila u kuću u Sutivanu i pokazala sve, otkrila koliko je potrošila: Bila je u užasnom stanju, propuh! Sređivala sam pet godina, nisam htjela u kredite

03. svibanj 2024 17:23