StoryEditorOCM
ViralPUKLA LJUBAV

Danijela Martinović i Hana Huljić više se ne prate na Instagramu. Splitska pjevačica izbrisala je i zajedničke fotografije s Grašom od ranije

Piše M.P.
25. listopada 2021. - 23:28

Još donedavno Danijela Martinović na Instagramu je pratila Hanu Huljić, iz čega se dalo zaključiti kako joj ne smeta što je postala nova djevojka njezinog donedavnog dugogodišnjeg partnera Petra Graše.

Međutim, splitska pjevačica na ovoj popularnoj društvenoj mreži više ne prati Hanu, a i ona je izbrisala Danijelu s popisa svojih prijatelja.

Iako je na profiu čuvala zajedničke fotografije s Grašom, na Danijelinom se profilu one više ne mogu pronaći, dok Petar čuva jedino onu na kojoj nekadašnji par pozira zajedno sa Severinom.

- Smijeh je lijek. Što više smijeha, humora i vedrine. Smijeh je odličan lijek protiv nakupljenog stresa. Koristi se u iscjeljivanju i liječenju teških bolesti. A i nema ljepšeg lica od onog nasmijanog, pisalo je ispod jedne fotografije Graše i Danijele koju je pjevačica imala na Instagramu.

Oni su se upoznali još davne 1995. godine na Dori u Opatiji, nakon što se Martinović razvela od Marka Perkovića Thompsona s kojim je bila u braku do 1998. godine. 

- Ja sam 1995. na Dori bio autor pjesme Boginja koju je otpjevao Oliver Dragojević. Mi smo bili drugi jer, naravno, na svakom festivalu gdje Tonči Huljić piše pjesmu, on bude prvi. On je tad bio prvi s Danijelom. Ja sam gledao taj njihov stol i nisam ih tada ni poznavao.

image
Danijela Martinović i Petar Grašo
 
Livio Andrijic/Cropix

Zdenko Runjić, Oliver i ja smo sjedili, a ja sam gledao taj stol pokraj nas i mislio si: Sad su ti neki Huljići pobijedili. Vidi ovu malu plavu koja pjeva kikiriki Miki moj. Ništa mi tu nije bilo jasno. Na kraju je ta 'mala' već 22 godine moja djevojka, a ovaj čovjek do mene je moj veliki prijatelj i jedan od najboljih autora mojih hitova. Život je ponekad tako duhovit", ispričao je Grašo prije nekoliko godina u jednom showu.

U vezi su bili pune 24 godine, a nakon što se u svibnju doznalo da više nisu zajedno, u javnost je prije mjesec dana procurila informacija kako Grašo ljubi 14 godina mlađu Hanu.

image
Hana Huljić
Tom Dubravec/Cropix
20. travanj 2024 15:38