StoryEditorOCM
ViralVIŠE NE PAMTI

Demi Moore službeno potvrdila potresne vijesti: Bruceu je dijagnosticirana afazija, mora prestati glumiti!; Preuzela je brigu zajedno s njegovom drugom suprugom i petero djece

Piše Mozaik SD
30. ožujka 2022. - 21:11

"Želimo vas obavijestiti da naš voljeni Bruce ima zdravstvenih problema i dijagnosticirana mu je afazija, koja utječe na njegove kognitivne sposobnosti.

Zbog toga će Bruce napustiti glumačku karijeru koja mu je toliko puno značila" - napisala je na društvenim mrežama Demi Moore, obznanivši tako ono o čemu se mjesecima priča u Hollywoodu i šuška u medijima.

Veliki Bruce Willis, nenadmašni junak akcijskih blockbustera uz koje smo odrasli, nije više u stanju raditi posao za kojeg je bio rođen i primoran je povući se iz javnosti.

image
AFP


Zanimljivo je kako je vijest obznanila Bruceova bivša supruga, a ne sadašnja, ali u srcima i memoriji fanova ovog nenadmašnog filmskog i bračnog para oni su, bez obzira na njegove i njezine kasnije veze i brakove, zauvijek ostali neodvojivi.

No Demi je na objavu potpisala cijelu obitelj, i Bruceovu današnju suprugu Emmu, dakako, kao i svu djecu Brucea Willisa.



"Ovo je stvarno izazovno vrijeme za našu obitelj, jako smo zahvalni na vašoj ljubavi, suosjećanju i podršci. Prolazimo kroz ovo kao snažna obiteljska zajednica. Kao što Bruce uvijek kaže: Live it up!, i zajedno planiramo učiniti upravo to.

S ljubavlju: Emma, ​​Demi, Rumer, Scout, Tallulah, Mabel i Evelyn" - stoji u objavi, koju je u sat vremena "lajkalo" 85 tisuća ljudi.

Afazija označava gubitak ili poremećaj govora, koji uključuje smanjenu mogućnost razumijevanja ili izražavanja riječi. 

image

Na snimanju filma "Deadlock" u režiji Jareda Cohna

AFP


Mediji su proteklih tjedana pisali kako glumac za ovu godinu ima zakazanih čak jedanaest filmskih premijera, jer je odlučio do zadnje minute, dokle je mogao, snimati film za filmom.

Navodili su informacije iz njegova najužeg kruga, prema kojima je, kako se pisalo, "načet demencijom i ima sve većih problema s pamćenjem", kako u privatnom životu, tako i na setu.

Zbog toga je pred kamerom odlučio "umrijeti muški" i želio je iskoristiti svaki trenutak za snimanje.

image

Bruceove kćeri iz braka s Demi Moore: Rumer Glenn Willis, Scout LaRue Willis i Tallulah Belle Willis

AFP

Glumac iz braka s kolegicom Demi Moore ima odrasle kćeri Rumer, Scout i Tallulah Willis, a od 2009. je u braku s modelom Emmom Herning s kojom je dobio kćeri Mabel (10) i Evelyn (8).

image

Glumac je od 2009. u braku s modelom Emmom Herning, s kojom je dobio kćeri Mabel (10) i Evelyn (8)

AFP

 

30. travanj 2024 23:34