StoryEditorOCM
ViralHTJELA BITI ZAPAŽENA

Dizajneri presudili je li izgled Sanje Milanović top ili flop! Skoko: ‘Htjela je biti Kolinda ali bezuspješno, treba stilista!‘

Piše N.G.R.
2. prosinca 2022. - 15:12

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović jučer je sa suprugom Sanjom Musić Milanović na Svjetskom nogometnom prvenstvu bodrio Vatrene na utakmici s Belgijom. 

Milanovići su snimljeni u loži na stadionu Ahmed bin Ali, a prva dama Hrvatske plijenila je pažnju u upečatljivom crvenom odijelu uz koje je iskombinirala neobičan šešir u istoj boji s bijelim detaljima.

Mnogima se njeno izdanje nije svidjelo, pa smo od dvoje naših dizajnera zatražili da za Slobodnu iskomentiraju njen modni odabir.

Pitali smo ih je li top ili flop odijelo i šešir koji je naša prva dama odabrala za jučerašnju utakmicu.

Ivona Glavaš, splitska dizajnerica koja stoji iza brenda Anovi pohvalila je odabir naše prve dame.

-Prva dama Hrvatske Sanja Musić Milanović izazvala je lavinu pozitivnih komentara svojom odjevnom kombinacijom na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru. Ključnu utakmicu Vatrenih protiv Belgije bodrila je u crvenom ženstvenom odijelu hrvatskog dizajnera Ivana Frisčića, čiji model odlično pristaje njenom stasu. Na zanimljiv način ga je iskombinirala s modnim dodatkom na glavi, kapom zagrebačkog brenda Kobali, čije je boje, crvenu i bijelu, prilagodila dresu hrvatske nogometne reprezentacije.

image

Ivona Glavaš

 

Sasa Burić/Cropix

Uz, zanimljiv, odvažan i prepoznatljiv outfit te podršku reprezentaciji, moram pohvaliti i Sanjin izbor hrvatskih dizajnera čiji su komadi privukli veliku pažnju, a osim što kriju boje navijačkog tona, idealni su i za nadalozeće blagdansko vrijeme, mišljenja je splitska dizajnerica.

S druge strane dizajner Ivica Skoko koji stoji iza Skoko dizajna za kombinaciju Sanje Musić Milanović kaže da je totalni pronašaj. Odnosno odijelo je, po njemu predivno, a šešir jako loš.

image
Tom Dubravec/Cropix/Cropix

-Odijelo je lijepo, odlično je skrojeno i pristaje joj jer je prva dama zgodna. A ta kapa, šilterica, šešir, pokrivalo.. ne znam iskreno kako bih ga uopće nazvao, joj apsolutno nije trebao. Bolje bi bilo da je odabrala nekakav šal kockastog uzorka.

Tada bi to bilo decentno, elegantno, lijepo. Pokrivalo je uništilo cijelu priču, a šala bi tu njenu klasiku upotpunio s našim obilježjima. Pa bi ga lagano obvila oko vrata i prebacila preko odijela.

image

Ivica Skoko

Tomislav Kristo/Cropix/Cropix

Očito je htjela biti zapažena i da se ona i njeno izdanje komentira. Htjela je biti Kolinda Grabar Kitarović na jedan dan ali joj to, nažalost, nije uspjelo, rekao je Ivica Skoko koji se osvrnuo i na cjelokupan stil gospođe Milanović od kad je postala prva dama.

image

Sanja Musić Milanović i Kolinda Grabar-Kitarović

Tom Dubravec/cropix/

-Iskreno puno sam više očekivao od nje. Mislio sam da će biti modna ikona, kao što većina prvih dama bude.

Ona cijelo vrijeme pokušava biti i trendi i elegantna i svašta, ali joj nikako ne ide!

Ona samo pokušava ali sve ostaje na tome. Preporučam našoj prvoj dami, Sanji Musić Milanović da se posavjetuje s nekim stilistom, kojim imamo dovoljno, zaključio je.

25. travanj 2024 17:44