StoryEditorOCM
ViralDAVNI PREKRŠAJ

Dobila kaznu za prolazak kroz crveno nakon godinu dana: ‘Ne sjećam se". Vozačica se požalila u Facebook grupi, a komentari su podijeljeni

Piše Piše PSD
8. rujna 2021. - 17:39

Korisnica Facebooka potražila je savjet u grupi "Policija zaustavlja Spit i okolica" nakon što je dobila kaznu za prolazak kroz crveno svjetlo, pitajući se bi li trebala iskoristiti pravo na žalbu.

Naime, u trenutku kad joj je na kućnu adresu stigla kazna, od navodnog je prekršaja već prošlo godinu dana.

image
Screenshot/facebook

Članovi grupe izrazili su podijeljena mišljenja, uputili su joj različite savjete, a pisali su i o vlastitim iskustvima.

Nakon što je jedan od korisnika zatražio dodatne detalje, autorica objave je odgovorila da nije kriva za navedeni prekršaj. 

- Uopće se ne sjećam da sam prošla kroz crveno, jer to inače ne radim. Ni na žuto, a pogotovo ne na crveno - naglasila je, dodavši da najmanje dvadeset godina nije počinila nikakav prekršaj. 

image
Screenshot/facebook

Vozačica dodaje i kako je cesta u to vrijeme bila prazna. 

image
Screenshot/facebook

- Triba ti oduzet vozačku i zabranit čak kolica u Kauflanda da guraš - komentirao je jedan od korisnika, a nekoliko ih je poručilo autorici objave neka bude sretna što nije nikoga ubila.

image
Screenshot/facebook

Jedan je član grupe iskoristio priliku da prepriča vlastitu 'nezgodu'.

- Mene su jednom priveli zbog toga šest godina kasnije! Za jedan drugi prekršaj to mi se uzelo kao otegotna okolnost - napisao je. 

image
Screenshot/facebook
21. travanj 2024 11:20