StoryEditorOCM
ViralMLADA NADA

Dok su neki od ‘vatrenih‘ nakon velikog dočeka otišli svojim kućama i obiteljima, Joško Gvardiol nastavio je dalje; evo kako je reagiralo osoblje bara u koji je navratio

Piše MOZAIK SD
20. prosinca 2022. - 15:55

‘Vatreni‘ su u nedjelju stigli u Zagreb, gdje im je na Trgu bana Jelačića organiziran veliki doček. Dok su neki nakon provoda otišli svojim kućama i obiteljima, Joško Gvardiol ‘navratio‘ je u jedan kafić u naselju Prečko. U kafiću je nakon njegovog dolaska zavladala prava euforija, a osoblje se na Facebooku pohvalilo svojom fotografijom s popularnim reprezentativcem, prenosi Večernji list.

- Posjetila nas je jedna od najvećih mladih nada SP-a Joško Gvardiol. Nismo htjeli biti neugodni i naporni, ali morali smo opaliti bar jednu fotku, napisali su. 

Iako ima tek 20 godina, mladi Zagrepčanin postao je jedan od najpopularnijih igrača hrvatske reprezentacije, a uskoro bi mogao vrijediti i više od 100 milijuna eura. Gvardiol za Leipzig igra tek godinu dana, a sada se za njega bore najveći svjetski klubovi. Navodno mu je engleski klub Chelsea nedavno ponudio 90 milijuna eura, a šuška se da je suradnja, osim što je stvarna, već dogovorena. 

Skromni mladić se do prije samo tri godine s treninga i utakmica kući, na Srednjake vraćao tramvajem, a opće je poznata njegova povezanost s obitelji. Naime, nakon svog prebačaja u RB Leipzig, ovaj je 20-godišnjak svojim roditeljima kupio kuću u  Rakitju. Joško je kao dječak igrao nogomet u Trešnjevci, a kasnije ga je u Dinamo ‘doveo‘ Miroslav Davidović, trener Dinamovih klinaca, prenosi Večernji list.

Ovaj je mladi nogometaš, osim među klubovima, jako popularan među djevojkama i ženama diljem svijeta. Unatoč tome, trenutno nema djevojku. U travnju se šuškalo da ga ljubi 12 godina starija Zadranka, Olivera Matijević koja je poznata po svom sudjelovanju u RTL-ovom showu "Gospodin Savršeni", ali Gvardiol to nikada nije potvrdio. Nedavno se pohvalio i ponudama koje ‘pršte‘ na sve strane od djevojaka: - Joj, prošli put na okupljanju reprezentacije jedna mi je djevojka prišla i dala papirić na kojem je bio njezin Instagram profil, rekao je i dodao kako voli plave oči i niže cure. Nije skrivao ni svoj afinitet prema zrelijim damama pa je tako kao najljepše žene na svijetu Gvardiol nabrojao Angelinu Jolie, Shakiru i Jennifer Lopez.

24. travanj 2024 15:32