arentNode.insertBefore(t,n)})("b5acc0f2-85ab-4c78-be07-bcf09a61d7b6");
StoryEditor
ViralŽENA SLAVNOG PJEVAČA

‘Đole, dobio si glavni zgoditak u životu‘ Balaševićeva supruga oduševila na Instagramu, svi joj dijele komplimente

Piše JL
20. svibnja 2020. - 20:28
Olivera Balašević/Instagram

Olivera Balašević prošle je godine u dobi od 60 godina izdala roman pod nazivom 'Planeta Dvorište', nakon čega je samozatajna supruga čuvenog kantautora Đorđa Balaševića postala aktivna na društvenim mrežama.

Bila je posvećena obitelji i nikada se nije voljela previše eksponirati u medijima, a svoj prvi roman objavila je u vrijeme kada su obožavatelji strepili za zdravlje njezina supruga, kojemu su nakon srčanog udara ugrađeni stentovi.

Svojim zadnjim postom oduševila je pratitelje kada se popela na ljestve i uređivala pročelje kuće ukrasivši ga siluetom Petra Pana.

'Majka, žena, domaćica, pisac...', 'Olivera sve što radi dovede do savršenstva', 'Đole dobio si glavni zgoditak u životu da te ne poštujem, zavidio bih ti', samo su neki od komentara ispod Oliverine objave koja se na ljestve popela u sportsko-elegantnom izdanju, a da ne znamo da je nedavno proslavila 61. rođendan, ne bismo pomislili da joj je više od 30.

- Skakala sam čak i sa merdevina… s druge, treće prečage… glupača, čula sam da žene to rade. Ali nije se dala! Ma, kakvi... Onda sam našla jedan veliki kamen… pljosnati, onako, da li od tocila ili je služio za kupus, đavo će ga znati?.. pa sam tako spavala, sa tim kamenom na stomaku… možeš misliti kakav je to san bio!? Nedelju dana, možda. Možda i duže... A sad se čudim što skače s mosta. I ume da uprti onoliki teret - pa sve je to ona učila još sa anđelima, moja Anuška…

Tetka Anča je slušala netremice i skrušeno držeći varjaču u ruci kao da je nikada više neće odložiti. Ona je mnogo bolje od mene znala kako je mladoj neudatoj ženi tad moglo biti i samo je u jednom trenutku smireno smakla zahuktalu šerpu sa plotne odredivši da ništa u ovom trenutku nije važnije od vremena o kome mama priča. Njena Pelka bila je za nju oličenje opstanka i žudnje za životom, svesna težine borbe koju je vodila sa sobom pokušavajući da spreči jedan novi život da proklija - napisala je uz fotografiju Olivera Balašević, a riječ je o ulomku iz njezinog debitantskog romana 'Planeta dvorište'.

Izdvojeno

27. rujan 2020 19:20