StoryEditorOCM
ViralLJUBAV JE TO....

Doris Pinčić blista otkad ne skriva da ljubi Davora: i sinoć je na Splitskom festivalu plijenila pažnju raspoloženjem i izgledom

Piše PSD
4. srpnja 2022. - 17:56

Kada je čovjek zadovoljan i sretan, to se itekako vidi na njegovom licu jer naprosto zrači. A da zrači pokazala je i voditeljica Doris Pinčić koja na ovogodišnjem Splitskom festivalu nije skidala osmijeh s lica zablistavši u haljini domaćeg brenda ELFS. Naime, festival je vodila s kolegom Duškom Ćurlićem, a razlog njezine sreće je vrlo vjerojatno nova ljubav, piše Gloria.

Podsjetimo, nakon naglog razvoda s glazbenikom Borisom Rogoznicom, Pinčić se neko vrijeme posvetila poslu, no u međuvremenu je našla vremena i za ljubav.

No, sreću se ne može dugo skrivati pa je voditeljica krajem lipnja na društvenim mrežama objavila da je u sretnoj vezi s Davorom Guberovićem, menadžerom iz Daruvara.

image

Doris Pinčić

Tom Dubravec/Cropix

Na Instagramu je podijelila i njihovu prvu zajedničku fotografiju na kojoj pozira uz njegov motor. Njime su se vozili po istarskim cestama, a osim strasti prema brzini veže ih i ljubav prema planinarenju i adrenalinskim sportovima.

Doris je u ožujku ekskluzivno za Gloria.hr potvrdila da je u novoj vezi, rekavši: "Da, sretna sam. Moj partner nije javna osoba i priroda njegova posla je drugačija od moga, zbog čega tu priču ne želim izlagati svjetlima reflektora".

Doris i Boris Rogoznica objavili su vijest o razvodu u lipnju 2020.: "U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće, jer stvarno mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati i pričali, ali ajde... Iako već neko vrijeme nismo životni partneri, i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Više ništa nemamo za reći o tome, niti se tiče ikog osim naše obitelji. Molimo sve da to poštuju, hvala svima na razumijevanju", napisala je tada Doris na svom Instagram profilu.

Par, koji je u braku dobio dvoje djece, kćer Gitu i sina Donata, vjenčao se 6. rujna 2013. u zadarskoj katedrali Sv. Stošije. Sedam godina kasnije oboje su krenuli dalje te su ostali prijatelji, piše Gloria.

27. svibanj 2024 06:19