StoryEditorOCM
ViralI NJU SU NAPALI

Doris Pinčić pokazala kako je uredila dom uoči blagdana

Piše JL
5. prosinca 2022. - 17:55

Voditeljica Doris Pinčić ne krije koliko uživa u adventskom razdoblju i dekoriranju svog doma u božićnom duhu. Djelić atmosfere iz svoga stana podijelila je s pratiteljima na društvenim mrežama, pohvalivši se upečatljivim adventskim vjenčićem i dekoracijama.

Doris je fotografirala veliki drveni blagovaonski stol, koji je ukrasila jednostavnim sivim kariranim stolnjakom i adventskim vijencem od zimzelenog bilja, suhe ukrasne trave i borovih grančica. Uz vijenac je postavila i bijelu božićnu zvijezdu te ukrasnu svjećicu, a fotografije njezinih dekoracija možete pogledati ovdje.

"Obožavatelj nedjelja (pogotovo adventskih) od 1988.", napisala je voditeljica u opisu fotografije, na kojoj je ubrzo prikupila više od dvije tisuće lajkova.

Nešto ranije pokazala je kako će i ove godine neizostavan ukras u njezinom domu biti - drveni orašar.

"E moj frende Orašaru, sutra nam kreće ludilo, neće ti biti lako - jedi, igraj u predstavama, smješkaj se s balkona i terasa, fotkaj se s djecom, stani mirno... tko bi nabrojao sve zadatke koji su pred tobom...", našalila se voditeljica.

No, Orašar, čini se, njezinim, baš kao ni pratiteljima Maje Šuput Tatrinov na društvenim mrežama, baš i nije sjeo. I dok su Maju neki pitali "Gdje su jaslice i mali Isus?", HTV-ovoj voditeljici pisali su: "Orešar ukrao Božić, nažalost", "Sve lijepo... ali bilo bi još ljepše umjesto Orašara vidjeti jaslice ... ipak je Božić blagdan Isusova rođenja, a Hrvatska katolička zemlja".

Podsjećamo, Doris se prije nešto više od tri tjedna udala za daruvarskog menadžera Davora Guberovića, u krugu najbližih prijatelja i obitelji. Nakon ceremonije u matičnom uredu, slavili su jednom zagrebačkom restoranu, a Doris je već sljedećeg tjedna nastavila sa svojim poslovnim obvezama i snimanjem emisije Dobro jutro, Hrvatska.

19. travanj 2024 09:55