StoryEditor
ViralSAMO NJIHOVO VRIJEME

Ed Sheeran postao je tata i otkrio neobično i poetično ime svoje kćeri: Na devetom smo oblaku od sreće...

Piše M.M.
1. rujna 2020. - 18:28
S obožavateljicom u Berlinu 2018.AFP

Jedna od najvećih pjevačkih zvijezda današnjice, Ed Sheeran, dobio je dijete, djevojčicu neobičnog imena, Lyra Antarctica Seaborn Sheeran, prenosi The Sun.

"Potpuno smo zaljubljeni u nju. I mama i beba su sjajno, a svi smo na devetom oblaku. Nadamo se da možete poštivati ​​našu privatnost. Šaljem vam puno ljubavi i vidjet emo se kad za to dođe vrijeme. Ed" - poruka je koju je pjevač svojim obožavateljima poslao na Instagramu.

Vijest o trudnoći njegove supruge Cherry Seaborn stigla je nakon što je pjevač prošlog Božića najavio da će uzeti pauzu u karijeri zbog privatnog života, nakon što je proveo dvije i pol godine na turneji.

Fanovima je poručio kako mora malo živjeti da bi skupio inspiracije za nove pjesme, a možda je mislio upravo na očinstvo.

.               

On i supruga u početku su vrijeme u karanteni provodili u intimi, ali s vremenom su postali preuzbuđeni zbog prinove pa su sretne vijesti počeli dijeliti s najbližim prijateljima i obitelji.   

Ljubavna priča Eda i Cherry prava je filmska.

Par se upoznao još u srednjoj školi, ali tada su bili samo prijatelji, iako je glazbenik priznao da je i tada bio pomalo zaljubljen u nju.

Vezu su započeli 2015. godine i nekoliko godina poslije su se zaručili te krajem te iste 2018. vjenčali na njegovom imanju Framlingham u društvu najbliskijih ljudi.         

Sheeranovo bogatstvo procjenjuje se na 200 milijuna dollara, on je jedan od najuspješnijih glazbenika 21. stoljeća, a više puta je naglasio koliko je sretan što ima suprugu koja ga drži čvrsto na zemlji i pomaže mu nositi se s anksioznošću koju mu je donijela slava, te što se ne bavi istom profesijom.       

Izdvojeno

01. listopad 2020 03:07