StoryEditorOCM
ViralNIJE JOJ BILO LAKO

Ella Dvornik se oprostila s 2022. godinom, zaplakala u videu: ‘Baš me je psihički izmučila, bilo je lijepih trenutaka, ali zasjenili su ih ružni...‘

Piše MOZAIK SD
30. prosinca 2022. - 14:15

Popularna influencerica Ella Dvornik-Pearce oprostila se s 2022. godinom Instagram objavom videozapisa na kojem je prikazala sve njezine ključne trenutke. Glamur, djeca, suprug, fitnes i osmjesi činili su dobar dio spomenute videomontaže, ali u njoj se našlo i nekoliko snimaka na kojima Dvornikova i plače.

"2022. Ne ponovila se. Baš me istrenirala, psihički izmučila i jedva čekam da završi. Iako je bilo lijepih trenutaka, ružni su ih sve zasjenili. U 2023. ću počistiti sve te negativnosti iz života i fokusirat ću se doslovno samo na ljude i stvari koje mi mame osmijeh na lice. Vama želim isto.", napisala je uz svoju objavu.

image
Screenshot/ Instagram

Spomenuti videozapis zbog Ellinog je priznanja prikupio veliki broj komentara podrške od njezinih pratitelja, ali i kolegica i prijateljica.

- Tako je frende, napisala je influenserica Jelena Perić.

- Nadam se da te nisam ja psihički izmučila, našalila se u komentaru  fitness trenerica Majda Vašić. "Ti si me fizički", našalila se Ella.  

image
Screenshot/ Instagram

- I loša iskustva su dobra! Pogledaj samo koliko si napredovala i izgradila se kroz njih. Drži se toga. I ako si razvalila uz njih, kako ćeš tek iduću sa svim tim iskustvom i manje negativnosti! Mrak!, napisala je jedna Ellina pratiteljica.

- Prekrasan video. Saživjela sam se s tobom i evo ti jedan zagrljaj! Budi ponosna na sebe, pisalo je u jednom od komentara.

- Powerella! Nema predaje!, dodala je jedna korisnica Instagrama. 

06. svibanj 2024 00:37