StoryEditorOCM
ViralRASPAŠOJ

Franka se pojavila na srpskom Pinku. Pogledajte kako se raspištoljila uz cajku Dragane Mirković. Pričala je o Ćorluki, otkrila i jesu li joj bolji frajeri Hrvati ili Srbi...

Piše M.P./SD
30. prosinca 2021. - 09:04

Franka Batelić sinoć se pojavila na televiziji Pink u vlasništvu Željka Mitrovića. Supruga našeg bivšeg reprezentativca Vedrana Ćorluke gostovala je u emisiji Ami G show voditelja Ognjena Amidžića koji se često na društvenim mrežama zna obrušiti na Hrvate.

Tako je prije četiri godine kad su Dalmaciju zahvatili najgori požari u novijoj povijesti na Twitteru ironično napisao: 'Stvarno nije normalno radovati se tuđoj tragediji. Znate li vi koliko su Hrvati bili tužni kad su nas bombardovali??? Ljudi saberite se.'

Njegov je otac bio urednik dopisništva RTS-a i ubijen je u Hrvatskoj tijekom izvještavanja o Domovinskom ratu. Navodno mu je na automobil ispaljeno 200 metaka, a voditelj tvrdi kako se i danas ne zna tko je ubojica.

Pamti se i kad je napisao: 'Zašto Hrvati ne puštaju kokoši na snijeg? Da im ne ostaju tri prsta po dvorištu.'

Njegova emisija Ami G show koja se emitira svakog utorka jedna je od najgledanijih u Srbiji i u njoj su već gostovale hrvatske zvijezde, pa Franka nije izuzetak.

Pjevačica je stigla u Beograd kako bi promovirala novi single 'On' kojeg je otpjevala sa srpskom kolegicom Sarom Jo.

image
Screenshot Pink TV

- Po prvi put Franka iz Hrvatske, najavio ju je voditelj na samom početku.

Osim Batelić u emisiji je gostovala i popularna srpska turbofolk zvijezda Dragana Mirković, a kad je počela pjevati svoj poznati hit 'Pitaju me u mom kraju', prvi put objavljen davne 1992., Franka se digla na noge i veselo poskakivala.

Kasnije je u jednom trenutku zajedno s Draganom i zapjevala stari hit grupe Zana 'Mladiću moj'.

image
Screenshot Pink TV

Franku je voditelj pitao tko su bolji frajeri, Hrvati ili Srbi, na što se nasmijano uhvatila za glavu i odgovorila: 'Moj suprug je Bosanac, tako da Bosanci...'.

Otkrila je i da joj je između glumca Milana Marića koji je utjelovio Tomu Zdravkovića u filmu 'Toma' i pjevača Relje Popovića, zgodniji Milan.

image
Screenshot Pink TV

Na pitanje je li bolje biti udata za nogometaša ili trenera kazala je: 'Uuuuu, dobro pitanje. Ja sam prošla i jednu i drugu fazu. Sad je super jer je doma, ali zapravo je bilo odlično kad je bio u Moskvi, jer sam putovala češće. Igrao je u Lokomotivu, Ćorluka, da, sad je pomoćnik trenera naše reprezentacije. Tako da super je, sad više nisam sama s malim, napokon imam supruga.'

Pri kraju showa požalila se kako je u Hrvatskoj još na snazi 'polulockdown' za glazbenike pa ne nastupa puno i da bi joj bilo drago ostvariti veću popularnost u Srbiji.

Cijelu emisiju možete pogledati u idućem videu.

02. svibanj 2024 01:09