StoryEditorOCM
ViralSTVARANJE USPOMENA

Gigi Hadid objavila je seriju predivnih crno-bijelih fotografija kojima je ovjekovječila svoju trudnoću

Piše PSD
28. kolovoza 2020. - 18:51

Top model Gigi Hadid očekuje dijete sa svojim dugogodišnjim dečkom pjevačem i bivšim članom sastava One Direction Zayn Malikom. 25-godišnjakinja tijekom trudnoće nije objavljivala puno fotografija niti se referirala na svoje blaženo stanje jer je osjećala da će onda pasti pod pritiskom da to radi učestalo i da bude slatka za javnost.

Kako se datum poroda bliži ipak je objavila seriju predivnih crno-bijelih fotografija koje je napravila u suradnji sa svojim najdražim fotografima i prijateljima kako bi ovjekovječila trudnoću. Slike poznatih manekenki i glumica su često završavale na naslovnicama modnih časopisa od kojih su najpoznatije one Demi Moore i Beyonce.

Zadnje mjesece i karantenu manekenka je provela s obitelji na imanju u Pensilvaniji, a često ih je posjećivao njezin dečko. Na Twitteru je otkrila da joj je u trudnoći najviše nedostajalo jahanje koje joj je inače najdraži sport uz odbojku kojom se i profesionalno bavila. Svojim konjima je nastavila donositi mrkve i timariti ih kako je ne bi zaboravili.

07. svibanj 2024 07:46