StoryEditorOCM
ViralUŽIVO S DOLCA

Gledatelji kritiziraju Doris Pinčić nakon što je za ‘Dobro jutro, Hrvatska‘ imala prvo javljanje uživo: ‘Je li ona to upravo zagrebačku tržnicu nazvala pijacom?‘

Piše PSD
9. kolovoza 2022. - 22:20

Nakon što je odradila svoje prvo javljanje uživo za emisiju 'Dobro jutro Hrvatska', voditeljica, a sada i reporterka Doris Pinčić na društvenim se mrežama našla na udaru kritika gledatelja koji joj zamjeraju što je zagrebački Dolac nazvala 'pijacom'.

- Kakva pijaca, pobogu??, Jesam li ja to dobro čula da ona upravo zagrebačku tržnicu zove pijacom?, Svašta, znači odsad umjesto na Dolac idemo na pijacu... - samo su neki od komentara koje su gledatelji uputili Doris.

Podsjetimo, ona se uz posao u studiju odnedavno javlja i s terena. Led je probila krajem srpnja kada se javila u program sa zagrebačkog Dolca.

image

Doris Pinčić

Tomislav Kristo/Cropix

Uživo s Dolca: HRT poslao Doris Pinčić da se javi u program sa zagrebačke tržnice. Evo koliko je zaradila za svega nekoliko minuta pojavljivanja u eteru

- Poznate je kao izvanrednu glumicu, sjajnu voditeljicu, a sada ćemo vidjeti i koliko je odlična kao reporterka - najavila je iz studija svoju kolegicu Zlata Muck.

- Di ćemo se mi srest nego na pijaci - rekla je Doris sugovorniku, a kako je izgledalo njezino prvo javljanje pogledajte u nastavku.

Inače, mnogim voditeljima koji imaju zvjezdani status poput Doris, ponekad je ispod časti javljati se s terena, ali čini se ne i nekadašnjoj junakinji serije 'Larin izbor'.

image

Doris Pinčić

Boris Kovacev/Cropix/

HRT svojim honorarcima javljanje uživo koje traje svega nekoliko minuta plaća između 300 i 400 kuna. Nekad su te cifre znale izositi i po sto eura, pa su se honorarci na Prisavlju 'trgali' za javljanjima uživo jer su bila puno isplativija od reportaže. Primjerice, za napraviti prilog od par minuta koji je plaćen isto kao i uključenje uživo - novinari moraju provesti nekoliko sati na terenu, a onda ih čeka pisanje teksta i odlazak u montažu.

18. travanj 2024 22:20