StoryEditorOCM
ViralEMOCIJE NA VRHUNCU

Gospodin Savršeni, profesor Toni Šćulac priznao: Dogodilo mi se ono čega sam se užasavao! Zaljubio sam se u dvije žene!

Piše Mozaik SD
5. svibnja 2022. - 19:26

Put do ljubavi bio je dug i nepredvidiv i utjecao na živote i karijere dvadeset triju djevojaka, ali i jednog mladića iz Splita, koji će večeras na lokaciji u Botaničkom vrtu u samom središtu Zagreba morati donijeti svoju konačnu odluku.

"Bilo je jako teško. Koliko god znam da ću slomiti jedno srce i da ću zapravo i ja morati preboljeti jednu curu u koju sam bio zaljubljen, toliko s druge strane jedva čekam da počne naš zajednički život“ - otkrio je Toni za rtl.hr.

image
Goran Jakus/RTL


"Ono čega sam se užasavao to mi se i dogodilo - zaljubio sam se u dvije žene i morat ću odabrati jednu! Karolina je prelijepa a da se i ne trudi. Najdraže mi je kad se uhvatimo za ruke i kad je gledam u oči i kad ona malo okrene glavu jer joj je neugodno…

U Stankicu sam se zaljubio postepeno. Kako smo se sve bolje upoznavali, tako sam otkrivao sve više one prave Stankice i svaka nova stvar koju bih otkrio, u nju sam se zaljubio.“

Danas Karolina i Stankica, svaka na svom spoju, imaju priliku uvjeriti Tonija da je baš jednu od njih dvije čekao cijeli život.

Zadnji spoj, zadnja prilika za ljubav…

"Da sam imala bilo koga preko puta sebe, a ne Karolinu, mislim da bih izjavila da sam pobjednica, a ovako, jedno su moje želje, a drugo - on je taj koji bira, tako da je na njemu sve“ - komentirala je Stankica.

image

Stankica 

Goran Jakus/RTL


"Koliko god ljubav pokušavala nadjačati strah, on ipak postoji, jer Toni odlučuje tko ostaje s njim, a tko mora staviti točku na tu emociju“ - dodala je.

Ništa manje emotivna nije ni Karolina: "Ako bih slušala ono što sam ja osjetila, mislim da bi danas odluka mogla pasti na mene. Ali nisam bila na drugim spojevima, tako da ne znam što je Toniju u glavi…“

27. travanj 2024 00:27