StoryEditorOCM
ViralALBI U ČAST

Gosti stižu na veliko slavlje Graše i Hane! Sve je spremno za pravu feštu, znamo i tko će zabavljati okupljene

Piše Rebeka Pastuović/SD
19. veljače 2023. - 20:38

Poznati splitski pjevač Petar Grašo i njegova supruga Hana Huljić ove nedjelje, na svoju prvu godišnjicu braka i dva dana nakon krštenja svoje kćerkice Albe, priredili su zabavu u čast djevojčice.

Mjesto radnje je, kao i za proslavu njihovog vjenčanja, restoran Adriatic - nekadašnji restoran obitelji Grašo. 

Od otprilike dvjesto gostiju očekuju se brojna poznata lica - kako iz splitskog, tako i s područja čitave Hrvatske, a sve zbog malene Albe. Bijele ruže na elegantno uređenim stolovima već su spremni, a gosti su polako počeli pristizati.

Prema informacijama koje smo dobili, goste će glazbenim angažmanom zabavljati gitarist Bane Kljajić i još dva regionalna glazbenika. 

Među prvima su stigli splitski glazbenik Milan Terze i modni dizajneri Marija i Jurica Pirić, vlasnici modne kuće Arileo (čiju je vjenčanicu nosila Hana na svom vjenčanju). 

Nedugo nakon njih zabavi se pridružila obitelj Huljić. Tonči i Vjekoslava do restorana su pratili lijepu kćerku Hanu, koja je nasmijana u naručju nosila malenu slavljenicu. Tonči je za unukinu zabavu krštenja odabrao ružičasto odijelo, Vjekoslava je zablistala u raskošnoj zelenoj baršunastoj haljini, dok je Hana svima oduzela dah u svijetloplavoj čipkastoj haljini.

Petar Grašo se oko osam sati se pridružio sali već punoj bliskih mu ljudi.  Prijatelji iz djetinjstva, suradnici glazbene obitelji i brojne splitske ćunke večeras će uživati u slijedovima raznih dalmatinskih specijaliteta, od kojih je prvi bio teška klasika: pršut, sir i francuska salata.

Zabava nije prošla ni bez Grašinih roditelja, Zorana i Snježane Grašo - koji su stigli zagrljeno i uz pozitivne komentare.

image

U restoran je ušetala sa kćerkicom u rukama

Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
image

Milan Terze, Bane Kljajić

Tom Dubravec/Cropix
image

Jurica i Marija Pirić

Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
18. travanj 2024 03:22