StoryEditorOCM
ViralŠTARK ARENA

Grašo u Beogradu pjevao Oliveru u čast, poslušajte i pogledajte kakva je euforija vladala. Supruga Hana nije se odvajala od njega

Piše PSD
12. studenog 2022. - 17:35

Petar Grašo održao je sinoć koncert u beogradskoj Štark Areni tijekom kojega je izvodio hitove iz svoje gotovo tri desetljeća duge karijere, a njegov dio posvetio je i Oliveru Dragojeviću. Dok je, uz zborsku podršku publike u dvorani, pjevao “Cesaricu” s Gibonnijevim potpisom (izveo je i Oliverovu “Dvaput san umra” autorskog dvojca Vjekoslava i Tonči Huljić) na video zidu su se nizale Oliverove fotografije.

Grašin spektakl u Beogradu organizirao je Skymusic. Splićanin je uoči koncerta u glavnom gradu Srbije publici obećao svjetski nivo produkcije, dobru zabavu, sjajnu atmosferu i dvosatno putovanje uz njegove dobro znane pjesme. Na sceni mu se sinoć pridružio i njegov dugogodišnji glazbeni suradnik i prijatelj, odnedavno i punac, Tonči Huljić, a podršku mu je, uz roditelje, prijatelje iz Splita, Zagreba i Rijeke, koji su u Beograd stigli na dvodnevni izlet i koncert, pružila i supruga Hana od kojeg se nije odvajao do izlaska na scenu.

- Puno mi znači Hanina podrška. Tonči je gost, al‘ on zapravo nije gost, on je domaći, familija. Bez njega ne bi bio to što jesam - kazao je Grašo okupljenim pripadnicima sedme sile uoči izlaska na binu otkrivajući i tko čuva njihovu kćerkicu Albu (.

- Čuva je mama, ali uvijek, kao i svi, imamo podršku baka. Trenutno je borba za nju – nasmijao se Grašo čiji su beogradski koncert pohodile i Viktorija Rađa i Nikolina Pišek, a u publici su zamijećeni i njegova beogradska kolegica Jelena Tomašević sa suprugom Ivanom Bosiljčićem, voditeljica i književnica Vesna Dedić, košarkaš Dejan Tomašević, tenisač Filip Krajinović...

23. travanj 2024 13:06