StoryEditor
ViralFOTOSHOP

Grubnić je objavio niz fotografija Maje Šuput i sebe nakon incidenta u ‘Plesu sa zvijezdama‘, no sva je pažnja usmjerena na njihovo zaglađeno lice

Piše MOZAIK SD
11. travnja 2022. - 14:16

Nije tajna da modni stilist Marko Grubnić fotošopira svoje fotografije prije nego što ih objavi na društvenim mrežama.

U sinoćnjem showu 'Ples sa zvijezdama', voditeljica Maja Šuput je od natjecateljice Ivane Čuljak na poklon dobila tortu sa šlagom, a dok su njih dvije pričale, na pjevačicu je skočio Asim Ugljen i njezinu haljinu umrljao šlagom, piše Jutarnji list.

Nakon toga, njezin stilist Marko Grubnić bio je vidno uznemiren, a na svom Instagramu objavio je snimku situacije koja se odvijala u backstageu nakon nezgode. Maja je zatražila kratki predah i požurila skinuti haljinu koja je bila puna torte te se presvukla u rezervnu haljinu.

"Show se mora nastaviti", napisao je Marko uz snimku na kojoj se vidi kako Maja nosi novu crvenu haljinu. "Marko diši, diši Marko, diši", kratko je opisao situaciju i dodao da mu je srce stalo, ali su morali nastaviti show što prije.

Grubić je zatim danas objavio niz fotografija sebe i Šuput, no sva je pažnja usmjerena na njihovo zaglađeno lice koje je očito dobro 'popeglano' u Photoshopu.

"Svaki surovi profesionalac (poput mene) koji radi live emisiju, UVIJEK ima u garderobi rezervnu kombinaciju... Hvala, I Do Weddings, što ste uvijek uz mene u mojoj garderobi, spasili ste show...", napisao je u opisu objave.

“Divno”, “Prekrasna je”, Kao i sve Markove kreacije”, “Dakle, vrh”, neki su od komentara ispod objave piše Jutarnji list

02. srpanj 2022 22:20