StoryEditorOCM
ViralPOBJEDA NA DORI

Hoće li nas Hana predstavljati na Euroviziji? Zovu je hrvatskom Selenom Gomez, prva je Hrvatica koja se plasirala u finale Zvezda Granda

Piše Mozaik SD
30. prosinca 2022. - 08:42

Mlada zagrebačka pjevačica Hana Mašić uskoro će nastupiti na Dori s pjesmom ‘Nesreća‘ i već sada slovi za jednog od favorita.

U Hrvatskoj je još relativno nepoznata pjevačica, no zato je prava zvijezda u zemljama regije gdje se proslavila prije četiri godina kad je došla do finala showa ‘Zvezde Granda‘.

Tijekom sezone oduševljavala je publiku svojim interpretacijama pjesama Nine Badrić, Marije Šerifović, Tonija Cetinskog i Olivera Dragojevića.

Prvu pjesmu je objavila krajem 2018. godine pod naslovom ‘Gazim ostavljam‘. Do danas već ima popriličan broj hitova koji na YouTubeu imaju stotine tisuća pregleda.

image

Hana Mašić

Instagram

- Nadam se da će i hrvatski mediji više pisati o mojem radu. Imam sjajne rezultate u regiji, ali ipak najsretnija sam kada se nešto događa u Hrvatskoj, gdje sam rođena. Znam da je moj izričaj pop-folk i često takvi glazbenici teže dobivaju prostor u medijima, ali isto tako znam da će Hrvati itekako slušati moju pjesmu - rekla je jednom Hana.

Neke od njezinih hitova poslušajte u nastavku.

01. svibanj 2024 14:05