StoryEditorOCM
ViralTONIJEV PRESEDAN

Hoće li Stankica postati splitska nevjesta? Provela je noć s Gospodinom Savršenim u njegovom stanu u Zagrebu, dočekala jutro bez kamera

Piše Mozaik SD
29. travnja 2022. - 14:31

Toni i Stankica svojim su ponašanjem totalno pomrsili planove drugim natjecateljicama showa "Gospodin Savršeni" , Amra i Josipa teško su se nosile s ljubomorom.

"Bilo je baš intimno i intenzivno, iako je cijela ekipa bila tu. Ja volim drugačije muškarce, a on je drugačiji…“ priznala je Stankica dok je Toni već na početku spoja zaključio: "Na papiru izgledamo dosta različiti, ali uopće nemam taj osjećaj jer se super slažemo i nadopunjujemo.“

Njihov se spoj nastavio u stanu Gospodina Savršenog, gdje su u intimnoj atmosferi razgovarali o važnim temama.

"Kod Stankice me apsolutno sve privlači. Zaljubljenost frca na sve strane i osjećam se kao dijete za Božić kad odmata darove i dobije ono što najviše želi“, otkrio je Toni koji je potom odlučio odnos podignuti na višu razinu, te je Stankici uručio ružu.

image
Dalila Žuklić/RTL


"Meni je tako lijepo s tobom i ne želim da ovo završi. Ako si za, pozvao bih te da provedemo ostatak večeri zajedno“, upitao ju je Toni pa priznao: "Želim cijeli dan provesti s njom, a dan uključuje i noć…“.

Stankica je bila ugodno iznenađena i složila se s prijedlogom.

Za to vrijeme, konkurentice su u vili uzalud čekale povratak Stankice koja je prva dobila priliku vidjeti kakav je Toni ujutro nakon buđenja i to bez prisutnosti kamera, što se još nikad u showu nije dogodilo.

"Bili smo dosta bliski jer je inače teško toliko se opustiti ispred kamera“ - priznao je Toni Šćulac.

Stankica je izjavila:

"Doznala sam da si toliko zabavan, interesantan, duhovit… Bilo je prekrasno. Mislim da će ova noć ostati samo između nas dvoje.“

image
Dalila Žuklić/RTL


Kad se Stankica vratila u vilu, ondje su je dočekali znatiželjni i ljubomorni pogledi, a ona je krenula prepričavati:

"Rekao je da kamere idu van, a mogu vam reći da je Toni isti pred kamerama i iza kamera, ali puno duhovitiji, zabavniji… Spavali smo na velikom krevetu, istom…“ - otkrila je, a te su riječi najteže pale Amri, ali ni Karolini nije bilo svejedno, kao ni Josipi.

"Karolina je na aparatima, iako neće to priznati, a Amra ne želi to komentirati“ - primijetila je Danijela, a Amra je kasnije u suzama priznala: "Neka me pošalje kući, jer mi sad više nije jednostavno slušati neke stvari!“

Iako im je dan započeo šokantnim povratkom Stankice sa spoja, novo pismo Gospodina Savršenog i poziv na grupni spoj razveselilo je pozvane djevojke.

Amra, Danijela, Marija, Karolina i Josipa dobile su priliku odjenuti vjenčanice te se u njima predstaviti svom neženji, potom su zaigrali igru kompatibilnosti i na kraju su pročitale svoje bračne zavjete Toniju.

image
Dalila Žuklić/RTL


"Iskreno, malo mi se zaledila krv u žilama kad sam vidio tako prekrasne djevojke, s kojima sam razvio odnos, u vjenčanicama“ - priznao je šarmantni profesor i znanstvenik.

Nakon čitanja zavjeta Toni je zaključio da mu se najviše dopada onaj od Karoline pa su za nagradu otplesali prvi ples, iako su svi priznali da je Josipa napisala najemotivnije pismo.

Priupitala ga "je li se dobro naspavao noćas?", a on joj je sigurno uzvratio: "Za Karolinu se vrijedi boriti i dok si tu, ja ću se boriti za tebe!“

image
Dalila Žuklić/RTL


Cijela situacija s vjenčanicama bila je posebno emotivna za Josipu, koja je priznala kako se zaljubila u Tonija, pa su joj se osjećaji pomiješali:

"Ja bih htjela da se netko bori za mene s vremena na vrijeme, a ne da se ja stalno borim za nekoga, htjela bih ići van…“

image
Dalila Žuklić/RTL


Idući tjedan ujedno je i finalni tjedan showa 'Gospodin Savršeni', ostaje vidjeti hoće li možda baš Stankica postati splitska nevjesta? 


Dizajnerica i stilistica s uspješnom karijerom

Stankica Stojanović je dizajnerica, stilistica i novinarka iz Banja Luke. Studirala je novinarstvo, a na početku karijere radila kao modna urednica što ju je dovelo do današnjeg zanimanja.

Stankica je vlasnica brenda Stankica's Suits. Obožava svoj posao, ali uz uspješnu karijeru, obitelj i ljubav najviše joj znače.

"Ljubav je za mene najveći pokretač, sreća, neizmjerno poštovanje i sve ono što budi najljepše u nama. Kad se zaljubim, odana sam, predana, sretna, kreativna i zadovoljna svime“ - rekla je o sebi 36-godišnjakinja. 

 

26. travanj 2024 22:02