StoryEditorOCM
ViralTREĆA SEZONA

Hoćete li gledati? Večeras počinje Gospodin Savršeni, a već prve večeri Toni će se oprostiti od tri djevojke. U kući su pale prve svađe i suze...

Piše Mozaik SD
21. ožujka 2022. - 20:15

Večeras u 21.20 sati na RTL-u počinje treća sezona showa 'Gospodin Savršeni' u kojem se 20 djevojaka bori za srce 30-godišnjeg znanstvenika i profesora fizike Tonija Šćulca za kojeg je naš portal prvi doznao da je novi Gospodin Savršeni.

Ekskluzivno! Doznali smo tko je novi Gospodin Savršeni. Dolazi iz Splita, ima 31 godinu i predaje na fakultetu. Pogledajte kako izgleda tajni adut RTL-a koji će u popularnom showu lomiti srca

Trenutak koji su čekali svi obožavatelji ovog formata napokon je stigao, u raskošnu vilu Gospodina Savršenog danas će se useliti 20 zanimljivih djevojaka različitih karaktera, a sve su u show stigle s jednim ciljem - da osvoje njega!

image

Gospodin Savršeni

RTL

- Pomalo je nestvaran osjećaj biti novi Gospodin Savršeni i ne doživljavam sebe u ulozi savršenog, više se doživljavam kao kompletna osoba koja u show ulazi u potrazi za onom zadnjom, velikom i bitnom stvari koja mi još nedostaje u životu, a to je ljubav! Osjećam se jako uzbuđeno i začuđujuće mirno, što je dobar znak, da vjerujem u sve ovo i da sam na pravome mjestu - otkriva Toni koji će večeras upoznati djevojke u nadi da će baš jedna od njih biti 'ona prava'.

Šarmantni Splićanin mnoge će natjecateljice osvojiti već na prvom upoznavanju pa će komplimenti na račun njegova izgleda i karaktera stizati sa svih strana, a iznenadne podjele ruža izazvat će ljubomorne poglede već na prvom koktel-partyju. Na kraju večeri tri će djevojke napustiti show, a kako se dan primiče kraju, tako će borba za ostanak postati sve žešća. Naboji emocija 20 djevojaka u jednoj prostoriji izazvat će svađe i suze već u prvoj epizodi dok će se između Gospodina Savršenog i pojedinih djevojaka roditi određena doza privlačnosti, a pojavit će se i prvi zaljubljeni osmijesi.

25. travanj 2024 00:33