StoryEditorOCM
ViralDRAMA U SRBIJI

Hrvatice doživjele noćnu moru u Beogradu: Oteo ih ‘divlji taksist‘, zaključao i opljačkao. Objavljena je i snimka

Piše PSD
24. listopada 2022. - 23:46

To da se "divlji" taksisti u Beogradu iživljavaju nad domaćim, ali i stranim državljanima nije rijetkost - kako piše portal Blic.rs, naplaćuju im nevjerojatne cifre i vozikaju ih sporednim ulicama, piše Jutarnji list. 

No u posljednjem slučaju prevare, koji je objavljen na Instagram profilu Moj Beograd, tvrdi se kako su žrtve bile dvije djevojke iz Hrvatske. Njih je navodno prevario jedan mladić - kako se navodi u objavi, on im je samoinicijativno ponudio prijevoz od kluba na Savi do stana na Altini. Na snimci sa sigurnosnih kamera vidi se kako vozilo nema nikakve taksi oznake.

- Dvije djevojke iz Hrvatske u petak navečer opljačkao je dečko koji im je ponudio pomoć, oko 3.15 sati htio ih je odvesti od splava. Kad ih je dovezao na Altinu, tražio je da mu plate 22.000 dinara (oko1400 kuna). Kad su odbile, zaključao je vrata i prijetio im. Djevojke su na kraju ipak platile, a jednoj je ispao telefon koji je on uzeo i odbio vratiti. Izbacio ih je iz auta i otišao. Imam i snimku s kamere u ulici gdje ih je ostavio, nažalost, ne vidi se registracija auta, ali možda ga netko može prepoznati ili je imao slično iskustvo. Sve je prijavljeno policiji - navedeno je na stranici Moj Beograd.

20. travanj 2024 09:44