StoryEditorOCM
ViralIŽIVCIRAO JE

Influencerica napala Igora Kojića zbog fotki s Popovićem: "Nehljebe, da ti nije bilo Severine ne bi se znalo da si muško!"

Piše PSD
27. kolovoza 2022. - 13:50

Hana Hadžiavdagić, influencerica s adresom u Zagrebu, pridružila se mnogima koji su komentirali objave Igora Kojića, bivšeg Severininog muža - javlja Bild.ba.

Kao što je poznato, Igor je objavio kako je sada izuzetno dobar prijatelj s do jučer zakletim protivnikom - Milanom Popovićem, bivšim mužem Severine i ocem njenog sina.

Kojić je na društvenim mrežama objavio fotografiju i u opisu napisao sljedeće:

"Hvala Milanu sto je priredio iznenađenje i doveo Aleksandra na moj rođendan, taj dan je za mene bio poseban. Aleksandar je predivno dijete koje mnogo volim i s kojim sam proveo prelijepe godine, neke veze su prosto neraskidive. Svatko tko je Aleksandrova porodica i moja je i svatko tko je moja obitelj i Aleksandrova je. Tako je sada, a tako će biti i vazda. Živjeli!"

image

Hana Tabaković (s mobitelom)

Ranko Šuvar/Cropix

Mnogi su se šokirali zbog ove objave, ističući da je iskoristiti maloljetno dijete na bilo koji način u ovoj priči u najmanju ruku skandalozno, a onda i kako se "neke crte jednostavno ne prelaze".

Hana je prvo uz fotografiju njih dvojice napisala:

"Koliko žene mogu biti podle, toliko muškarci mogu biti jadni… boleština!"

Potom mu je napisala i da je ‘nehljeb’:

“Najprije je živio od taje, pa Severine, a sad se dočepao Popovića. Kojiću, kakav si da sam nešto stvoriš u životu? Probaj, bebo. Kod nas se to zove NEHLJEB.”

Onda ju je Kojić blokirao na društvenim mrežama, no onda se Hana tek obrušila:

“Blokiraj me pi*kopaćeniće koliko hoćeš, i dalje ću ti napisati gdje stignem pa i kad te vidim. Da ti nije Severine bilo ne bi se znalo da si muško.”

26. siječanj 2023 22:18