StoryEditor
ViralNEODOLJIVI KLASIK

Izabran najbolji ženski parfem svih vremena: ‘Ovaj je miris kao stvoren za vragolaste i provokativne žene‘. Možete li pogoditi o kojem je riječ?

Piše M.P.
14. siječnja 2022. - 14:15

Mirisna enciklopedija Fragrantica mjesto je na kojem se svake godine odabiru najbolji mirisi za proteklu godinu.

Ove godine biraju se najbolji ženski parfemi, najbolji muški parfemi, najbolji niche parfemi, najbolji unisex parfemi, najbolji ženski parfem svih vremena te najbolji muški parfem svih vremena, ali i mnogi drugi vrlo specifičnim kategorijama, prenosi Story.

Na navedenom portalu predstavljen je dobitnik jedne od najiščekivanijih nagrada, jedne od najprestižnijih kategorija, a to je ženski parfem svih vremena. 

Mnogi bi možda pogodili o kojem je brendu riječ, jer većini na spomen parfema na pamet prvo padne upravo -  Chanel. 

Ženskim parfemom svih vremena proglašen je "Coco Mademoiselle".

Isti je parfem 2002. godine dobio nagradu za najbolji ženski miris, i to samo godinu dana nakon što se pojavio na tržištu. 

Ovaj je miris opisan kao svjež, ženstven i karakteran te kao stvoren za vragolaste i provokativne, neovisne i slobodne žene.

Miris se predstavlja blistavom narančom i bergamotom. U središtu su bugarska ruža, jasmin, ylang-ylang i mimoza. Bazu čine pačuli, vetiver, Tonka, opoponaks, vanilija i bijeli mošus.

Fragrantica piše da je Coco Mademoiselle među vodećim parfemima otkad je pokrenuta kategorija najboljeg parfema svih vremena, piše Story.hr.

item - id = 1159223
related id = 0 -> 1159216
related id = 1 -> 1159212
14. siječanj 2022 14:36