StoryEditorOCM
ViralKOMPLEKSAN ODNOS

J. Lo i Ben Affleck uživali u rezidencijalnom klubu, mediji javljaju da je Alex Rodriguez shrvan. Je li na pomolu obnova jedne od najvećih romansi?

Piše M.P.
11. svibnja 2021. - 10:48
Prije njenih zaruka s Rodriguezom i braka s Anthonyjem, kao i prije njegovog s Jennifer Garner, njih dvoje bili su superparAFP

Američki mediji ne prestaju brujati na temu jesu li Jennifer Lopez i Ben Affleck obnovili ljubavnu vezu?

Pjevačica i glumica je, kao što je poznato, samo mjesec dana nakon službenog prekida zaruka s bejzbolaškom zvijezdom Alexom Rodriguezom, snimljena pri ukrcavanju na zrakopov s Benom, koji je bivši ljubavni par odvezao u Yellowstone Club, privatni rezidencijalni klub, skijalište i golf odmaralište u okrugu Madison.

Nakon što su se odvojeno pojavili na koncertu VAX LIVE u Los Angelesu u nedjelju, 2. svibnja, Jennifer i Ben su proveli, kako se saznaje, gotovo cijeli tjedan zajedno, što je, piše E!News, shrvalo Rodrigueza.

"Bili su sami", podijelio je izvor, "samo njih dvoje".

Izvor blizak umirovljenom sportašu kazao je za E!News "A-Rod šokiran".

"On je mislio da će oni ipak uspjeti, da će se ponovno povezati. Obraćao se Jennifer, pokušavajući se sastati s njom, a ona ga je kratko otpilila. Ovo s Affleckom ga je toliko potreslo da joj je to odlučio dati do znanja".

Povezanost Lopez i Affleck seže daleko u prošlost, prije njenih zaruka s Alexom Rodriguezom i braka s Marcom Anthonyjem, kao i prije njegovog braka s Jennifer Garner, dvoje glumaca bili su superpar.

image
Ovdje je sve počelo, na setu filma 'Gigli'
AFP


Nije ih se zvalo ni punim imenima, nego im se "tepalo" da su "Bennifer", zaljubili su se i prohodali na setu filma "Gigli" 2002., zaručili su se u studenom iste godine.

Postali su najmoćniji par Hollywooda, unatoč prelošim kritikama njihova prvog filma, snimili su još jedan "Djevojka iz Jerseya", nastupili zajedno u njezinom spotu. Činilo se kao da im je cijeli svijet pod nogama - no, nije dugo potrajalo, piše Gloria.

image
U zajedničkom filmu 'Jersey girl' iz 2004.
AFP


Jennifer je još uvijek bila u braku sa svojim drugim suprugom, plesačem Chrisom Juddom, kada su se ona i Ben upoznali na setu.

Vezu su javno obznanili nakon što je Jen rastala od Judda.

"Osjetila sam baš... okej je to", opisala je tada medijima Jennifer kako je za nju izgledalo upoznavanje Bena.

image
Jennifer Lopez i Ben Affleck na NBA utakmici 2003. godine
AFP


"Nismo htjeli imati javnu vezu. Jednostavno smo prohodali u vrijeme stvaranja ere tabloida, i to je bio veliki pritisak", ispričala je mnogo godina kasnije Lopez. 

Tabloidno ludilo

O borbi s nasrtljivim fotografima i naslovima u tabloidima, Jen je progovorila kroz svoje video spot "Jenny from the block", u kojem se pojavio i Affleck.

Lopez je u studenom 2002. javno potvrdila šuškanja u zarukama, u svom intervjuu s Diane Sawyer. Ponosno je pokazala ružičasti zaručnički prsten kazavši da je to "nešto najčarobnije što je vidjela".

Nisu se suzdržavali od javnih izraza nježnosti.

Tom je prilikom i opisala prosidbu.

"Bila je tradicionalna, ali također i vrlo spektakularna, kako bi naravno to Ben i napravio. Bilo je jako, jako lijepo".

Naznake prvih problema

Svadbeno slavlje Lopez i Affleck trebali su prirediti u rujnu 2003., no vjenčanje su odgodili, razloge su detaljno objasnili u zajedničkoj izjavi. Razlog je bila pretjerana medijska pažnja.

"Kad smo se uhvatili da ozbiljno razmatramo o tome da unajmimo tri različite 'lažne mlade' na tri različite lokacije, shvatili smo da je tu nešto pošlo po krivu", kazali su u zajedničkoj izjavi.

image
Na premijeri filma 'Gigli' već su bili najvrući par Hollywooda
AFP


Službeno su prekinuli nekoliko mjeseci kasnije, u siječnju 2004., pokazujući kako nije kriva samo prevelika "medijska pažnja". 

Ben je iste godine prohodao s glumicom Jennifer Garner u koju se, kako je kasnije priznao, zaljubio i prije zaruka s J.Lo.

image
Jennifer Garner  i Ben Affleck na Oscarima 2013. godine
AFP


Vjenčali su se iduće godine.

U intervjuima je kasnije otkrio kako su se iskrice pojavile već na setu filma "Daredevil", kojeg su Affleck i Garner snimali u ljeto 2002.

image
Između Afflecka i Jennifer Garner je, prema njegovom priznanju, zaiskrilo na snimanju 'Daredevila'
Marvel Enterprises


I Lopez je brzo krenula dalje, iste godine kada je prekinula s Benom, udala se za zvijezdu latino glazbe Marca Anthonyja s kojim je dobila blizance Maxa i Emme.

image
Marc Anthony i Jennifer López 
AFP
19. travanj 2024 17:39