StoryEditorOCM
ViralKAKVA ZABAVA!

J. Lo sablaznila javnost, paparazzi sve snimili: na proslavi rođendana muževe kćerkice iz prvog braka skinula se u rublje, tu je bila i Alexova bivša

Piše PSD
27. travnja 2020. - 18:46
Jennifer Lopez se odlučila skinuti, a bivša supruga Alexa Rodrigueza, Cynthia Scurtis, to ne gledatiProfimedia

Budući da posljednjih mjesec, dva, u svijetu showbizza nasušno nedostaje događanja i javnosti zanimljivih fotografija slavnih, one koje je prije par dana u Miamiju snimio paparazzo postale su jedne od najkomentiranijih u medijskom prostoru.

Glavna protagonistica, naime, postala je Jennifer Lopez, koja se na proslavi 12. rođendana djevojčice Elle, kćeri iz prethodnog braka njezinog zaručnika Alexa Rodrigueza, svukla u donje rublje da bi se malo osunčala i time, čini se, prilično sablaznila javnost.

Pa gdje na dječjem rođendanu, pa gdje ispred Alexove bivše? Pa jel' se moralo baš tako pretjerati?

Iz serije fotografija i videa kojeg je objavio Daily Mail, razvidno je, naime, da je u Miamiju na Floridi, na partyju organiziranom na travnjaku bilo prilično vruće i latino zvijezda se brzo oslobodila bijele dolčevite u kojoj je došla.

I odakle, stvarno, ideja da se za zabavu na suncu iskombiniraju kratke hlače s dolčevitom, kad smo već kod toga?, zanimalo je zabavljene komentatore.

Možda baš radi osiguranja legalnog alibija za svlačenje ispred nosa bivše supruge Alexa Rodrigueza.

image
Glazbena diva na party u vrućem Miamiju stigla je u dolčeviti. Mnogi su u tome vidjeli zgodnu 'skužu' za svlačenje
Profimedia


Da se pokažu malo te pločice, torzo kojeg se ni jedna 50-godišnjakinja ne bi posramila.

Snimljene fotografije su, u svakom slučaju, zabavne. Pokazale su i sav raskoš novinarskih ideja u interpretaciji događaja.

"Što je toliko šokantno na ovim fotografijama?", piše Vanity Fair, "možda činjenica da Jennifer Lopez, koja je kadra tri puta u danu promijeniti frizuru i boju na noktima, na party došla s običnim, nemanikiranim noktima, kakvi su većini nas ovih dana?

Je li nas šokirala, jednako kao i Kylie Jenner bez šminke? Kad ih gledamo nesavršeno ispolirane i injektirane, lagano se i ježimo. Jesu li one cijelo ovo vrijeme ustvari takve?!", pita se ironično novinar.

image
Alex Rodriguez s bivšom suprugom Cynthijom, s kojom je bio u braku od 2002. do 2008. godine
AFP


U svakom slučaju, u ionako temperaturama užarenom Miamiju, užarile su se rasprave na temu zašto je 50-godišnja zvijezda rođendansku proslavu u javnom parku pretvorila u trljanje o nos bivšoj Alexovoj supruzi Cynthiji Scurtis.

Da je ženi bilo ugodno, vjerojatno nije. Ako je suditi po fotografijama, trudila se uglavnom ne gledati u Lopez.

Cynthia je bila u braku s Alexom od 2002. do 2008. godine.

image
Jennifer Lopez s bivšim mužem Marcom Anthonyjem na utrci Formule 1
AFP


Na proslavi u parku bila je i starija kćer bivšeg bračnog para, 15-godišnja Natasha Rodriguez, kao i Jenniferina djeca iz braka s pjevačem Marcom Anthonyjem, blizanci Emma i Max.

J. Lo se na društvenim mrežama nije osvrnula na događaje, zadnju objavu posvetila je svojoj čežnji za plesom, koju je ilustrirala video isječkom iz filma, u kojemu joj je partner bio, kako je navela, "ljupki Richard Gere".

"Sjećam se koliko smo se namučili dok smo snimili ovu scenu, ni jedno od nas nije poznavalo dvoranske plesove, ali bilo je zabavno!

Ako vam treba inspiracije za buđenje izgubljenih strasti..." - ponudila je Lopez.

19. travanj 2024 12:33