StoryEditorOCM
ViralKAJA VIDMAR

Je li ona kriva za bračni krah Šime Vrsaljka? Tko je Slovenka koja se gola slikala za Playboy, a s kojom naš nogometaš navodno čeka dijete?

Piše SD
28. veljače 2022. - 21:40

Nakon što je u RTL Exkluzivu objavljeno kako hrvatski nogometni reprezentativac i igrač Atletico Madrida Šime Vrsaljko navodno čeka dijete s 26-godišnjom Slovenkom Kajom Vidmar, mnogi se pitaju tko je atraktivna Slovenka koja je ušla u njegov život.

Kaja živi u Madridu i tamo je završila tečaj kožarstva i šivanja, a nedavno je pokrenula i svoj brend odjeće. Postala je poznata kad je sudjelovala u slovenskoj inačici Plesa sa zvijezdama, a bila je i lice Cosmo naslovnice dok se za Playboy fotografirala gola na konju.

Na Instagramu je prati više od 36 tisuća ljudi. Nedavno je za slovenski 24ur rekla da živi sa svojim vitezom koji je njezin motivator i podrška, potvrdivši da je trudna i čeka djevojčicu.

- On je moj vitez, o kojemu sam toliko čitala u svim mojim omiljenim povijesnim pričama. Najveća mi je podrška, razlog zbog kojeg se svakog dana smijem i moj motivator. Moj privatni život je ljepši nego ikad. To su moji trenuci koje ne dijelim na dnevnoj bazi na Instagramu - rekla je Kaja.

Osim toga na društvenim mrežama objavila je dvije fotografije sa svojim princom iz sjene. Nagađa se da je riječ upravo o Vrsaljku jer je par viđen i na proslavi rođendana Šiminog kolege iz kluba, Jana Oblaka. Šime i Kaja na Instagramu se prate oko godinu i pol dana, a zapratio je i njezinu sestru Laru.

Ona se navodno doselila u Madrid u isto vrijeme kad su nestale zajedničke fotografije nogometaša i njegove supruge i od kada oni više ne dijele isti krov.

Vrsaljko se 2017. oženio sa sugrađankom Mateom s kojom je dobio sina. Zaljubili su se još dok su išli u srednju školu. Na društvenim mrežama Mateu su često proglašavali jednom od najljepših supruga naših reprezentativaca. Samozatajna Zadranka nedavno je s Instagrama uklonila suprugovo prezime, a on je još lanjskog lipnja s društvenih mreža uklonio sve fotografije s njom.

03. svibanj 2024 16:55