StoryEditorOCM
ViralAKO JE, ČESTITAMO!

Je li se ovo kod Doris Pinčić dogodilo nešto što nam još nije priznala? Gledatelji su je vidjeli jutros, zasjala je na njezinom prstu!

Piše Mozaik SD
1. kolovoza 2022. - 13:22

U jutrošnjem izdanju omiljene HRT-ove emisije pričalo se o brojnim temama, ali više gledatelja današnjeg izdanja "Dobro jutro, Hrvatske" registriralo je jednu stvar - prsten, koji doista nalikuje na onaj vjenčani, ili veru, kako je u Dalmaciji zovemo, na prstenjaku lijeve ruke voditeljice Doris Pinčić!

image
Screenshot HRT


Zlatni "ring" na točno onom prstu na kojemu se i inače nosi vjenčani prsten, popularna voditeljica je, štoviše, često dodirivala, kako to i inače radimo s predmetima koji su nam srcu dragi ili su novi.

image
Screenshot HRT


Pa dok se ne naviknemo, primjerice, da su nove naušnice, ogrlica, prsten "dio nas", ruka nam često poseže prema njima.

image
Screenshot HRT


Ako su se Doris i muškarac s kojim je pronašla ljubavnu i životnu sreću, daruvarski poduzetnik Davor Guberović, u tajnosti i vjenčali, mi im čestitamo.

Ne bi bilo iznenađenje, budući je Doris prošlog mjeseca na svom Facebook profilu promijenila ljubavni status, navodeći kako je "u vezi", a u objavi je tagirala Davora.

image
Screenshot Facebook


Promijenila je i naslovnu sliku te objavila znakovitu poruku: "Ne brini! Sve u tvom životu ide prema božjem planu".

Par je skrivao da je u vezi sve do zajedničkog odlaska u veliku avanturu krajem ožujka ove godine, kad su se zajedno popeli na Kilimandžaro, najviši vrh Afrike.

Doris Pinčić je tada, preko objava na društvenim mrežama, počela otkrivati kako ima novog muškarca u svom životu, s kojim dijeli mnoge zajedničke strasti, poput avanturizma, putovanja, boravaka u prirodi.

Zanimljivo je i to da su Davor i Doris svoje prethodne brakove okončali prije dvije godine.

Inače, Davor Guberović iz prvog braka ima dvojicu sinova, a Doris sina Donata i kćer Gitu.

20. travanj 2024 06:25