StoryEditorOCM
Viral#nosimasku

Jennifer Aniston poslala važnu poruku o nošenju maski, objavu ‘lajkalo‘ gotovo četiri milijuna ljudi: Ovo je Kevin, savršeno zdrav, a ovo je Covid...

Piše PSD
20. srpnja 2020. - 08:52

Jennifer Aniston podijelila je na svome Instagram profilu potresnu objavu vezanu uz trenutnu situaciju s koronavirusom u svijetu. 

Glumica je objavila fotografiju svog prijatelja, zaraženog bolešću Covid-19, s bolničkog liječenja. Objavila ju je kako bi poslala važnu poruku o društvenom distanciranju i nošenju zaštitnih maski, što pojedinci još uvijek odbijaju činiti. 

Njenu objavu prenosimo u cijelosti:

"Ovo je naš prijatelj Kevin. Savršeno zdrav, bez kroničnih bolesti. Ovo je Covid. Ovo je stvarnost.

Ne možemo biti toliko naivni da pomislimo kako možemo nadmudriti virus... Ako želimo da ovo završi, a želimo, zar ne? Jedini korak koji trenutno možemo napraviti je, molim vas, nositi masku.

Samo pomislite na sve koji su već prebolili ovaj užas. Učinite to za svoju obitelj. A najviše, za sebe. Covid ne bira dob.

Ova je fotografija zabilježena početkom travnja. Hvala bogu, oporavio se. Hvala vam svima na molitvama", napisala je Aniston.

U nešto manje od devet sati od objave, "lajkalo" ju je gotovo 4 milijuna ljudi. U komentarima većina podržava glumicu, a društvenim se mrežama ujedno šire hashtagovi poput #wearamask (#nosimasku). Podržale su je i brojne poznate osobe, a mnogi od njih, uključujući i samu Aniston, šalju poruke preko svojih profila i sami noseći zaštitne maske na licima.

 

20. travanj 2024 17:27