StoryEditorOCM
Viral‘GOSPODIN SAVRŠENI‘

Jeste li vidjeli kako je Olivera poljubila Tonija? Doktor fizike je ipak završio s Amrom, iako mu je Danijela priznala: Opijaš me kao frula kobru...

Piše Mozaik SD
29. ožujka 2022. - 23:16

Drugi dan istarske avanture započeo je slavljem Oliverina rođendana, a Gospodin Savršeni priuštio joj je pravo rođendansko iznenađenje.

"Prvenstveno mi je želja da stvarno pronađem ljubav svog života, a nadam se da je to Toni! Sretna sam što mi je ovo pripremio“ - priznala je pjevačica i jedna od najintrigantnijih sudionica RTL-ovog reality showa, koja je na tulumu dala sve od sebe da pokaže tko je "kraljica zabave".

"Mislim da ima kemije između nas!“ - nije propustila primijetiti na račun Splićanina, kojega nije propustila priliku ni poljubiti.

Da mu je tamnokosa Zadranka sve sklonija uočio je i splitski doktor fizike.

"Mislim da Olivera nije ušla u ovaj show zbog mene, ali nekako osjećam da se to polako mijenja“ - izjavio je zgodni Splićanin.

Nakon tulumskog uvoda, dan se nastavio ponešto sportski, jer je Toni poveo Amru, Dijanu, Danijelu, Janet i Polinu na odbojku na pijesku.

Ondje je vrlo brzo krenulo nadmetanje djevojaka koja će ga temeljitije zaštititi od sunca, pri čemu nisu skrivale koliko uživaju u dodirivanju Tonijevog isklesanog tijela.

"Ti mene opijaš kao frula kobru, samo ću se izvrnuti, ne mogu se koncentrirati“ - priznala mu je bez zadrške Danijela dok je s Tonijem razgovarala nasamo.

"Danijela u kupaćem kostimu je stvarno izazovna. Nemoguće je sakriti kemiju ispred tako atraktivne cure, pogotovo jer i ona meni daje do znanja da ima fizičke privlačnosti...".

No Tonijevi problemi s koncentracijom strasti svuda oko njega tu nisu stali, jer mu je i Polina dala signale da je bacila oko na njega.

"Polina je jako slatka i vrckasta osoba, daje do znanja da joj se sviđam i nije lako ostati imun na to…“ - uzdisao je profesor sa splitskog PMF-a.

Ipak, želja za pažnjom Gospodina Savršenog koju ima Amra mogla se "rezati nožem".

Toni ju je konačno izveo na piće i ples, a onda su zagrljeni uz more razgovarali o životu i ljubavi.

image

"Poljubac je definitivno zapalio još više strast između Amre i mene“ - priznao je Toni, dok je Amra bila u sedmom nebu

Dalila Žuklić/RTL Press


"Amra mi je danas dala do znanja da nervoza znači da joj se sviđam. Ona je jedna jako slatka cura, kad vidim njezin pogled i lice, ne mogu se prestati smiješiti. Baš izgledamo kao par…“ - komentirao je Toni.

Amra mu je jasno dala do znanja kako njezini osjećaji prema njemu nisu gluma, a onda su se prepustili strasti i romantici pa je tako pao i prvi ozbiljan poljubac.

"Poljubac je definitivno zapalio još više strast između Amre i mene“ - priznao je Toni, dok je Amra bila u sedmom nebu.

"Jako sam oprezna s njim, jer ne mogu vjerovati da ono što sam stvarno željela zapravo postoji!“.

Nakon intimnog trenutka Gospodin Savršeni Amri je dao ružu kako bi joj dao do znanja da su njegove namjere ozbiljne.

Kad se Amra vratila sa spoja i prepričala ostalim djevojkama njihovu večer počela je plakati od sreće, a druge su djevojke zbog njezinih suza radosnica pokušavale sakriti ljubomoru.

"Nije važno tko ga prvi ljubi, već tko ga zadnji ljubi…“, podvukla je Josipa.

25. travanj 2024 16:14