StoryEditorOCM
Viral‘SUPERTALENT‘

Josip iz Splita počeo je pjevati prije mjesec dana, kad je pustio glas u ‘Supertalentu‘, sve je stalo! Ako ste propustili, pogledajte nastup

Piše M.P./PSD
18. listopada 2021. - 09:15

Josip Šušnjara je 11-godišnji dječak iz Splita koji se, kako je ispričao producentima Supertalenta, glazbom počeo baviti tako što je, prolazeći kraj glazbene škole, čuo drugu djecu kako pjevaju i roditeljima izrazio želju da se upiše.

Sinoć je nastupio u gledanom showu na Novoj TV i oduševio žiri, ali i publiku.

Josipu s pjegicama, koji je pjesmu "You are the reason" izveo duboko koncentriran sa sklopljenim očima, gromoglasno je pljeskala i publika i posebno članice žirija, koje nisu mogle skriti fasciniranost.

Premda je dobio sva četiri glasa "za", jasno mu je dano do znanja i da mora nastaviti raditi na svojoj pjevačkoj tehnici, kako bi u konačnici dobio ono što se od kompletnog vokala i očekuje.

"Nosiš u sebi jedan poseban senzibilitet, a to je kad krene glazba, ulaziš u jedan svoj mali mikrokozmos koji je samo tvoj.

image
Nova TV Press


Da bi se još bolje osjećao u tom svom malom svijetu, moraš raditi na vokalnoj tehnici pa da i oni glasni dijelovi budu jednako dirljivi i nevjerojatni kao oni tihi“ – komentirala je Martina.

Janko Popović Volarić mu je želio skrenuti pažnju da bi trebao barem nekad pogledati u publiku.

"Taj tvoj svijet u koji su ti ušao kada si počeo pjevati, i proživljavati to što pjevaš, dijelio si s nama pjevanjem. Ali, publika bi htjela da nas ponekad i pogledaš“ – skrenuo mu je pažnju.

Ipak, kad se uzmu u obzir Josipove godine i scensko neiskustvo, nije za čuditi se što mu je na takav način jednostavno bilo lakše.


Komentatori na društvenim mrežama ovako su komentirali Josipov nastup: "Dirnulo me posebno, lijepo pjeva. Inače ne volim pjevače, ali mali prekrasno pjeva".

"U misec dana naučio više od Maje cili život"

"Samo pjevači, ali ovo još nije pjevanje" 

"Prekrasno dijete! Bravo!"

"Za koju godinu možda... danas nikako".

"Josip veliki potencijal, puno rada i truda za daljnji rast u istom." 

"Bravoooo, super"

"Bravo Josipe"

"Presladak, pogodio mi pjesmu". 

02. svibanj 2024 12:14