StoryEditorOCM
ViralPOSLALA PORUKU

Josipa Pavičić iz bolnice: Danas sam trebala biti na letu za Dubai, ali ‘netko‘ je imao drugačiji plan. Moj me život odlučio potpuno očistiti od boli

Piše M.P.
30. prosinca 2021. - 15:49

Josipa Pavičić, spisateljica i tv voditeljica s angažmanom na Novoj TV, gdje u sklopu emisije INmagazin vodi rubriku "Sasvim opušteno", javila se fotografijom iz bolnice.

U podužem statusu na Instagramu, Josipa nije decidirano objasnila što se dogodilo, ali je poslala neke važne poruke.

Njen status prenosimo u cijelosti:

"Danas sam trebala biti na letu za Dubai, s najdražim osobama. Ali, ‘netko' je imao drugačiji plan. Moj me život odlučio potpuno očistiti od boli i mulja, jer je 2021. godina za mene bila upravo to:

GODINA SUZA I LEKCIJA.

Bila sam jaka i zahvalna sam joj bez obzira koliko me je boljela. Dobro je da nas ‘mlatne' po glavi kad ‘zabrazdimo', jer nitko i ništa nije vrijedno našeg mira.

Tek jedan dan u bolnici dovoljan je da shvatimo kako su dokazivanja, obazrivosti, davanje stotinu prilika, zamjeranja, iskrivljeni prioriteti samo dio ljudske gluposti. Nesvjesnost i um isključimo tek kad se suočimo s ‘višom' silom.

Jučerašnja tuga može postati današnja radost; današnja radost može se sutra pretvoriti u tugu. Nepredvidivi život.

Život je blagoslov, život je dar, život je danas. Budimo mu zahvalni i kad boli jer lako je zahvaljivati kad je sve ‘dobro i onako kako bismo mi željeli.

Moje je bolničko putovanje započelo u Božićnoj noći i želim se zahvaliti doc.dr.sc. Tajani Pavić, doc.dr.sc. Alenu Bišćaninu, dr.med; spec.opće kirurgije i subspec.abdominalne kirurgije Ibukić Amiru, mojim dragim prijateljima dr. Karolini Bolanči i dr. Andreju Rothu i svim divnim sestrama i medicinskom osoblju.

Čuvajte svoje zdravlje, čuvajte sebe. Ja sam opet naučila jednu lekciju. HVALA.

P.s. Volim vas i hvala što me pratite. Još koji dan i vraćam se sebi, svojoj obitelji, svojoj šumi, svojim prijateljima, svom poslu i svojim klijentima - ozdravljena i mudrija.

A i Dubai će me upoznati uskoro" - zaključila je Josipa.

Bojana Gregorić joj je među prvima zaželjela brz oporavak, a lijepim mislima i porukama priključili su se brojni pratitelji objava Josipe Pavičić.

Josipa se prije sedam godina povukla s malih ekrana nakon što joj je dijagnosticiran karcinom dojke. O svojoj borbi otvoreno je progovorila u knjizi "Šest milimetara".

Ove godine se pisalo o njezinoj vezi s poznatim zagrebačkim ginekologom Markom Kisićem, koji je ranije bio u vezi sa splitskom glumicom Natašom Janjić.

Nakon što se saznalo za prekid Pavičić i Kisića, Josipa je izjavom dala naslutiti da to baš i nije bio neki idiličan odnos.

"Znate li kako ništa nije onako kako nam se na prvi pogled čini? Svi imamo svoje dvije strane, vanjsku i unutarnju. Vanjska može biti javna, ali unutarnja ne može jer ako nju napravimo javnom, izgubit ćemo dušu i izvornost.

To je kao da hodamo ulicom u kaputu okrenutom naopako ili u hlačama izvrnutih džepova. Kao što sjemenka treba privatnost i tamu pod zemljom da pusti svoj korijen, tako i intimne veze trebaju ostati privatne da bi dvoje moglo postati jedno.

Vanjski izazovi mogu se izdržati jedino ako smo dobro ukorijenjeni i iskreni u svom duetu. No ako smo samo dvije sjene koje igraju igru, naša takozvana ljubav nije ništa drugo doli zanovijetanje, dominiranje i mučenje. I još ako se primjerice dogode prepreke u obliku laži ili sudionika koji krug od dvoje pretvore u trokut, a u trokutu je troje, jasno nam je kako propada sve” - napisala je, naime, nakon prekida.

02. svibanj 2024 10:16