StoryEditorOCM
ViralGODINA LIJEPIH STVARI

Josipa Pavičić više ne skriva da je zaljubljena: na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj razmjenjuje nježnosti sa zgodnim zagrebačkim ginekologom

Piše M.P.
31. ožujka 2021. - 08:55

Krajem siječnja krenule su priče kako je poznata spisateljica i nekadašnja tv voditeljica Josipa Pavičić ponovno sretno zaljubljena.

Zagrebački gradski kuloari prenosili su kako se Josipa viđa s poznatim zagrebačkim ginekologom Markom Kisićem, koji je široj javnosti postao poznat kao nekadašnji dečko splitske glumice Nataše Janjić.

image
Muzej suvremene umjetnosti: Nataša Janjić i Marko Kisić kao zaljubljeni par
Livio Andrijić/Cropix


Kako je tada pisao Story, par se upoznao preko zajedničkih prijatelja.

A sada su svoju vezu učinili i službenom, budući su na Instagramu podijelili zajedničke fotografije.

"Onome tko zauzme mjesto na lijevoj strani puta daj sve ono što bi želio dati sebi. Put srca je nalijevo. A možemo dati samo svoju ljubav i pritom znajmo da će nam se ona umnožena vratiti", napisala je uz fotografiju očito silno zaljubljena Zadranka.

Josipa inače često na svojemu profilu na Instagramu objavljuje motivirajuće poruke, misli i stihove, nedavno je notirala i ovo:

"Ona je ta koja grmi nakon nepravde, ona stvara cikluse. Ostavlja nam tragove svojih stopa kako bismo pronašle put kući. Ona je u pepelu života i smrti, u izvorima, moru i rijekama, ona živi u suzi i kori drveća, u gradovima, šumama i pustinjama.

Ona voli. Ona je ‘ženska duša."

Nekad tv, a danas voditeljica autogenog treninga, Josipa Pavičić kroz svoje knjige i razgovore o životu, odnosima, ljudima, progovora vrlo otvoreno.

Otvoreno je više puta pisala (u knjizi “Promatrači u zrcalu”) i govorila i o svom razvodu od Talijana Nice Berardinija.

"Uvijek se pokušavam ograditi od savjeta. Kad pričam, onda ispričam svoje iskustvo i dam nekakav prijedlog. Čuvam se savjeta.

Knjigom sam pokušala osvijestiti da je normalno da tijekom razvoda braka, prekida veze ili gubitka voljene osobe prolazimo određene faze.

image
Josipa i Nico u šetnji njenim rodnim Zadrom, godina je 2009., tada su još bili cura i dečko
Jure Mišković/Cropix


Željela sam približiti da one postoje i da jedino ne bi bilo dobro da se u nekoj od tih faza zaustavimo – rekla je Zadranka, majka dvojice sinova, Vite i Rocca.

U brak s talijanskim poduzetnikom Nicom Berardinijem uplovila je 2012. godine, a zbog nemogućnosti organiziranja zajedničkog života odlučili su se razvesti četiri godine poslije.

"Puno sam naučila iz razvoda. Prekrasno je što imamo tako divan odnos. Oboje smo mnogo toga naučili, i to za dobrobit jednoga i drugoga. Prekrasno je to što čovjek može naučiti i promijeniti iz boli" - kazala je jednom.

image
S bivšim suprugom snimljena u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti na modnoj reviji
Neja Markičević/Cropix
19. travanj 2024 20:41