StoryEditorOCM
ViralSUMNJA U COVID-19

JUSTIN TRUDEAU I NJEGOVA SUPRUGA U SAMOIZOLACIJI Žena kanadskog premijera razvila blage simptome, testirali su je na koronavirus, očekuju se nalazi

Piše Jutarnji.hr
12. ožujka 2020. - 19:35
Kanadski premijer Justin Trudeau i njegova supruga Sophie od četvrtka su u samoizolaciji zbog blagih simptoma koje je ona razvila,Dave Chan/Afp

Kanadski premijer Justin Trudeau i njegova supruga Sophie od četvrtka su u samoizolaciji zbog blagih simptoma koje je ona razvila, ali zasad nije potvrđeno je li zaražena koronavirusom. Prema informacijama CBC Newsa, Sophie Trudeau se testirala na Covid-19, a nalazi se još čekaju.

Justin Trudeau je do daljnjega otkazao sastanke s liderima kanadskih provincija, koje je trebao održati u četvrtak i petak, a odgodio je i sve druge premijerske obveze koje uključuju bliske kontakte.

- Nakon što se nedavno vratila iz Londona, premijerova supruga razvila je blage simptome nalik gripi, uključujući i blago povišenu temperaturu sinoć - priopćili su iz Trudeauova ureda.

- Ona se samoizolirala u svojem domu u iščekivanju nalaza, ali simptomi su se u međuvremenu dodatno ublažili. Doktori su premijeru savjetovali da, s obzirom da ne pokazuje nikakve simptome, nastavi s uobičajenim aktivnostima, ali da prati svoje stanje. No, on je iz opreza odabrao samoizolaciju te je odlučio raditi od kuće u iščekivanju ženinih nalaza - dodaje se u priopćenju.

25. travanj 2024 17:14