StoryEditorOCM
ViralGLEZBENA LEGENDA

Kad je prije dvije godine postao tata prozvali su ga hrvatskim Jaggerom, ali Aki je i onda čuvao svoju privatnost...

Piše M.V.
22. siječnja 2022. - 14:30

Na službenoj Facebook stranici Parnog valjka danas je objavljena vijest koja je beskrajno rastužila njihove fanove. Preminuo je Aki Rahimovski, frontmen kultne grupe. 

Aki je za života gotovo uvijek vješto izbjegavao željne oči javnosti i iznimno je držao do svoje privatnosti kao i do privatnosti svojih partnerica i djece. 

S drugom suprugom Ingrid proveo je četiri desetljeća, ali nikada se nisu pojavljivali zajedno pa obožavatelji zapravo i ne znaju kako njegova bivša odabranica izgleda. Zbog tog zaštitničkog stava često bi se pronašao i u smiješnim situacijama, a mediji su nerijetko nagađali kako izgleda njegova supruga.

- Nitko ne zna kako izgleda moja supruga jer privatni život mora ostati privatan. Moja supruga nije tražila da se eksponira uz mene i zaista, svaki put kada se pojavimo na nekom događaju, fotografi znaju da se ona ne želi fotografirati i ne fotografiraju nas. Često se znalo dogoditi da u novinama izađe moja slika s drugom ženom, a ona mi kaže: „Otkad sam ja to postala plava?  - rekao je Aki svojedobno za medije u susjedstvu.

Ono što znamo je da je dvaput bio u braku. U prvom braku dobio je sina Kristijana koji ga je slijedio u glazbenim vodama, a iz drugog braka je izašao s kćerkicom Dinom. Njegove obožavatelje je šokirala vijest da je prije godine postao otac po treći put kada je s dosta mlađom Slovenkom Barbarom Vesel dobio djevojčicu koja se navodno zove Antonija. Vijest je prvo objavio RTL Exkluziv i iako su je prenijeli i drugi mediji, Aki nikada nije otvoreno govorio o tome. 

O djevojčici je prvi za javnost progovorio njezin brat Kristijan Rahimovski. 

- Rođenje djeteta je lijepa stvar. Biti sretan je isto tako lijepa stvar. Moj otac ima 65 godina, ali na kraju, kad se povuče neka crta, najbitnije je za čovjeka da je sretan. Bitno je da je dijete živo i zdravo, da je moj otac sretan, kao i njegova partnerica, rekao je tada stariji brat. 

Osim Kristijana, vijest o prinovi je komentirao i njegov kolega iz Parnog valjka Husein Hasanefendić Hus koji je tada za Dnevni avaz rekao da Aki ljubomorno čuva svoju privatnost. 

- A mi poštujemo njegovu želju. Što je privatno, privatno je, rekao je Hus i dodao: “Ako može Mick Jagger u 74., zašto ne bi mogao Aki, kazao je tada Hus. 

19. travanj 2024 17:38