StoryEditorOCM
ViralJESU LI SE I VJENČALI?

Kaja i Šime Vrsaljko objavili foto s kćerkicom; Slovenka progovorila: Javnost je stvorila sliku našeg odnosa, ali je drugačija, bila je to ljubav

Piše Mozaik SD
3. kolovoza 2022. - 15:01

Atraktivna Slovenka Kaja Vidmar, čije je ime postalo poznatim svim hrvatskim konzumentima "vijesti s portala" početkom ove godine, kad su krenula nagađanja je li Šime Vrsaljko otac njezinog djeteta, odlučila je po prvi put za hrvatske medije dati svoju priču o, kako se čini, velikoj ljubavi, velikim emocijama, kojima ni jedno ni drugo nisu uspjeli odoljeti.

Popularni hrvatski nogometni reprezentativac je objavio na Instagramu nježnu fotografiju na kojoj Kaja i on u naručju drže svoju kćerkicu Viktoriju i obasipaju je poljupcima, što je izazvalo brojne reakcije i lajkove, njih preko 20 tisuća, između ostalih i Stipe Pletikose.


Slovenska dizajnerica i poduzetnica o svojoj ljubavi sa Šimom progovorila je za Story, gdje je, između ostalog, ustvrdila:

"Javnost je stvorila sliku našeg odnosa kako bi se dobro prodala, ali naša priča je potpuno drugačija! Ova priča je naša, ovaj život je naš, mi ga čuvamo i volimo" - ustvrdila je 27- godišnja Kaja Vidmar.

image

Šime je s kćerkicom i Kajom dio ljetnog odmora proveo u Grčkoj

/Slobodna Dalmacija


Kaja je ustvrdila kako je između nje i Šime planula - ljubav na prvi pogled.

O njihovoj vezi počelo se pisati krajem veljače. Kaja je tad bila u visokom stupnju trudnoće, a na društvenim mrežama je objavljivala fotografije koje su, ne doduše izravno, ali neosporno sa svim svojim detaljima, potvrđivale kako je muškarac koji je uz nju - popularni zadarski nogometaš.

Koji je, pak, iznenadio najširu javnost kad se saznalo da je njegovom braku s lijepom Mateom, s kojom je bio u vezi još od srednje škole, došao kraj.

Zadrane, pak, ta vijest nije iznenadila. Da je 30-godišnji nogometaš već neko vrijeme solo, ispalo je da znaju svi Zadrani koji prate nogomet, a sa cijelom situacijom dobro je bilo upoznato i Šimino tamošnje muško društvo.

image

Ljubavna priča Šime i Matee počela je dok su još oboje bili srednjoškolci. Vrsaljko je već tada sanjao o velikoj nogometnoj karijeri, Matea ga je u tome oduvijek podržavala

Luka Gerlanc/Cropix


"Pa to je stara stvar. Matea kod Šime u Madridu nije bila zadnjih godinu i pol dana. Ne treba više ništa reći” - ispričao je tada za Gloriju izvor blizak paru.

"Njega i Mateu još od kraja 2020. veže samo sin Bruno" - dodao je.

Ljubavna priča ovog para počela je dok su još oboje bili srednjoškolci. Vrsaljko je već tada sanjao o velikoj nogometnoj karijeri te je otpočetka veze bio posvećen sportu, a Matea ga je u tome oduvijek podržavala.

Šime je kod atraktivne Zadranke cijenio i njezinu samozatajnost, jer je i on takav, pa svoj privatni život, čak i u danima najveće bračne sreće, nikada nije podijelio s medijima.

Taj period života danas je iza Šime, novu sreću našao je uz Kaju, a na društvenim mrežama u posljednje se vrijeme šuška i da se par vjenčao, jer se na nekim fotografijama može vidjeti da oboje nose prstenje na rukama.

 

19. travanj 2024 17:19