StoryEditorOCM
ViralPAD PRIHODA

Kako je moguće da je i Severina došla na popis ljudi koji će dobiti pomoć od države? Glasnogovornik pjevačice otkriva detalje neobične priče

Piše PSD
23. travnja 2020. - 20:47

U medijima su se tijekom dana pojavili natpisi kako je splitska pjevačica Severina zatražila pomoć od države jer joj je, kako neslužbeno saznaje Večernji list, pad prihoda pao za više od 20 posto zbog situacije s koronavirusom.

Davor Grgin, dugogodišnji PR pjevačice rekao nam je kako ona nije zatražila tu pomoć već njeni zasposlenici.

- Zatražena je mjera potpore za zaposlenike u tvrtci 'Dobrodošao u klub', čija je osnovna djelatnost organiziranje koncertnih djelatnosti koje su, odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, zabranjeni do daljnjega. Također, Severinini suradnici, budući da je ona boravila u Srbiji, podnijeli su zahtjev za mjeru bez njezine prethodne suglasnosti i za njezinu samostalnu djelatnost. Odmah po današnjem saznanju, Severina je zatražila da se sredstva vrate i pokrenut je postupak za opoziv. Severina osobno uvijek je tu kada je potrebno pomoći, pa je tako osobna sredstva donirala nakon potresa u Zagrebu, o čemu nismo imali potrebe komunicirati ili izvještavati javnost - ističe Grgin.

19. travanj 2024 18:18