StoryEditorOCM
ViralAKO MOŽE SANNA...

Komentari u regiji: ‘Jandrokovića speglao botun, samo taj njegov aerobik nema ritma‘. Jandroković: ‘Na čemu sam bio? Pa na malvaziji...‘

Piše PSD
4. rujna 2022. - 09:24

Predsjednik Sabora Republike Hrvatske Gordan Jandroković nedavno je snimljen u noćnom izlasku kako energičnim plesnim pokretima prati ritmove techna. Snimak je odmah postao hit na internetu gdje se ne prestaju nizati komentari, a mnogi se dotiču i finske premijerke Sanne Marin, piše bosanskohercegovački portal Klix.ba.

Nakon što je Marin nedavno dospjela u centar pozornosti zbog snimaka iz noćnih klubova, te se zbog toga morala izvinjavati i testirati na narkotike, sada se čini da se trend nastavlja.

Sudeći po snimci koja kruži društvenim mrežama, Jandroković je maksimalno iskoristio svoj godišnji odmor prošlog mjeseca, a jedna od njegovih "postaja" bio je i noćni klub na Krku gdje boravi svake godine.

Jedan od posjetitelja snimio ga je dok je ritmove techna pratio energičnim plesnim pokretima, a moglo se zaključiti da predsjedniku Hrvatskog sabora nije nedostajalo zabave.

Nije dugo trebalo da se počnu nizati brojne reakcije, a korisnici Twittera između ostalog su ga poredili sa Sannom Marin te govorili kako Jandroković izgleda kao da se "pozdravio s ritmom" i da mu dobro ide "aerobik".

"Jandroković je naša Sanna Marin. Samo deset puta gori...", jedan je od komentara.

Neko se osvnruo i na predsjednika Srbije Aleksandra Vučića koji se malo više opustio na vinskom događaju povodom samita inicijative Otvoreni Balkan.

A bilo je i onih koji nisu osuđivali ovaj prizor.

Situaciju je prokomentirao i sam Jandroković.

"Pitaju me na čemu sam bio. Pa bio sam na Malvaziji. Izašli smo opustiti se u klub koji se otvorio i baš je bilo dobro", rekao je.

Snimak je nastao još 12. kolovoza, a za razliku od plesa finske premijerke Sanne Marin, teško da će on izazvati skandal. Izvjesnije je da će rasplesano stanje Hrvata, koji je također na visokoj funkciji, samo postati motiv da on bude "simpatičniji" javnosti, piše Klix.ba.

19. travanj 2024 20:30