StoryEditorOCM
ViralTEHNIČKI PROBLEMI

Komercijalistica Ivona Vuković krenula autobusom za Beč na izbor za Miss Europe, ali je morala odustati na pola puta

Piše PSD
20. lipnja 2021. - 17:26

Iako je atraktivna Sinjanka, devetnaestogodišnja Ivona Vuković krenula autobusom iz Splita za Beč na izbor za Miss Europe, morala je odustati "na pola puta puta".

– Polazak za Beč je trebao je biti u četvrtak ujutro, međutim to jutro sam dobila poruku da je izbor otkazan i da se vratimo kući zbog tehničkih problema – kazala nam je Ivona Vuković, koja je s pratnjom autoputom već krenula put Zagreba.

Izbor je trebao biti 19. lipnja, ali je otkazan jer tvrka koja je bila zadužena za opremu, rasvjetu i razglas nije dobila radnu dozvolu, a bilo je nemoguće u kratkom roku naći kvalitetnu zamjenu i u jednom danu dobiti radnu dozvolu, pa je organizator morao otkazati izbor.

– Firma koja radi rasvjetu i ostale tehničke stvari je iz Srbije i bilo je dogovoreno da oprema može proći. Austrija je, naime, dozvolila event i kao organizatoru koji nije iz Austrije – kazao nam je Damir Puhalović, vlasnik agencije Royal models, čiji je fotomodel trebao otputovati u Beč na izbor za Miss Europe.

image
Josko Supic/Cropix

– Baš zato što je organizator htio da izbor bude na nivou htio je dovesti kamione opreme, ali na austrijskoj granici se pojavio nekakav problem i nisu mogli ući u Austriju – kazao nam je Puhalović.

– Direkcija je rekla da će podmiriti sve troškove puta i ukoliko su neke osobe ostale negdje u putu. Sve će biti odgođeno za mjesec, dva, dok se situacija ne sredi i posloži – rekla nam je na kraju prigodne ćakule Ivona Vuković.

image
Josko Supic/Cropix

Lijepa je Sinjanka završila Srednju strukovnu školu u Sinju, smjer komercijalist.

Kaže kako joj je namjera i dalje baviti se modelingom, a već je četiri godine angažirana u agenciji Royal models. Dosad je osvojila više titula: izbor za Lice godine Hrvatske, Best Model Hrvatske, kao i Miss Adriatic Hrvatske,...

image
Joško Šupić/Cropix
17. travanj 2024 00:19