StoryEditor
ViralU GLORIJI

Ljubav je u zraku! Vladimir Šeks romantične dane provodi u vikendici u Petrčanima uz tajanstvenu - i znatno mlađu - crnku!

Piše Gloria
9. lipnja 2021. - 14:16
Vladimir ŠeksJure Mišković Cropix

Tri godine od gubitka supruge, političaru Vladimiru Šeksu srce je opet ustreptalo: u vikendici u Petrčanima dane provodi s tajanstvenom - i znatno mlađom - crnkom, te najavljuje iznenađenje za jesen - donosi najnovije izdanje Glorije.

- Uvijek je najteže pisati o ljubavi. Ako je nesretna, život nam se pretvara u pakao, a ako je sretna, također nije dobro, jer svi (zapravo) strahujemo od trenutka kada ćemo konstatirati da je ljubav - isparila. No, takve brige trenutačno ne muče političkog veterana Vladimira Šeksa koji proživljava pravu ljubavnu idilu. Neki će reći, što mu to treba, zar sa svojih 78 godina nije prestar? Drugi, koji su poput njega ostali bez bračnog partnera, mogli bi zagovarati stav da je nedopustivo zaljubiti se kao udovac ili udovica. Međutim, možda će Šeksova ljubavna priča ohrabriti njegove vršnjake i vršnjakinje - jer za sreću udvoje nikad nije kasno. Istina je da nitko ne zna što mu život nosi i stoga ne bi bilo fer Šeksa ni njegovu partnericu prozivati zbog osobnih životnih izbora. U situaciji kada se u Hrvatskoj raspada svaki treći brak, mi ćemo uvijek biti na strani ljubavi, piše Alenka Ostrihon, glavna urednica Glorijinih izdanja.

17. lipanj 2021 19:15