StoryEditor
ViralLICE ZVUČI POZNATO

Lu Jakelić poručila Jacquesu: Mislim da on zna tko sam ja, ali nakon ovoga će znati još bolje! Oprostite ako ću vam malo pokvariti vašu izvedbu...

Piše M.P.
7. listopada 2020. - 19:16
Lu Jakelić obratila se Jacquesu: Mislim da ću biti jako dostojna vaše posture i glume

Peta epizoda showa ''Tvoje lice zvuči poznato' ove nedjelje bit će u znaku Eurosonga.

Nakon što je oduševila izvedbom ''Back to Black'' u četvrtoj epizodi, Lu Jakelić će u petoj iz potpetica i uske haljine uskočiti u tenisice i širu odjeću, budući će se transformirati u Jacquesa Houdeka sa zahtjevnom pjesmom ''My friend'', kojom je on u Kijevu na Eurosongu 2017. predstavljao Hrvatsku.

''Jednom smo se sreli Jacques i ja. Mislim da on zna tko sam ja, ali nakon ovoga će znati još bolje'', komentirala je Lu pred kamerama Nove TV, te poručila:

''Striček Jacques, oprostite ako ću vam ovim malo pokvariti vašu izvedbu, ali mislim da ću biti jako dostojna vaše izvedbe i vaše posture i glume''.

image
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Luka Dubroja


Fabijan Pavao Medvešek dvostrukom transformacijom odnio je pobjedu u prošloj epizodi, a ovoga puta će se preobraziti u austrijsku predstavnicu koja je na Eurosongu 2014. odnijela pobjedu pjesmom ''Rise like a Phoenix'' - Conchitu Wurst.

''Taj pjevački izazov je ono što me najviše veseli'', komentirao je.

Siniša Ružić nakon transformacije u opakog repera 50 Centa, ovoga puta utjelovljuje nekoga sasvim drugačijeg - Nettu, izraelsku pjevačicu koja je na Eurosogu odnijela pobjedu 2018. godine.

''Ima taj dio pjevanja s kokodakanjem, što je zgodno, tu sam se pronašao. Volim domaće životinje. Mislim da ću se super zabaviti'', rekao je Siniša te dodao da se nada da je ovo posljednja transformacija za koju se morao ''debljati''.

image
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Luka Dubroja


Lanu Klingor Mihić ove nedjelje gledat ćemo kao Mariju Šerifović s pjesmom ''Molitva'' s kojom je 2007. na Eurosongu predstavljala Srbiju.

Lana je istaknula kako joj je ova transformacija zahtjevna.

"Ako mene pitaš, Marija Šerifović definitivno je najjači vokal u cijeloj regiji. Ima dobrih pjevača, ali po meni je ona bez konkurencije i samim time to je teret meni jer sam pjevačica i od nas se očekuje da možemo gađati te visoke tonove, ali je ustvari užasno teško''.

image
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Luka Dubroja


Marko Braić postaje ciparska pjevačica Eleni Foureira, a Nada Parmać vraća se na Eurosong kao grčki pjevač Sakis Rouvas.

Bosansko-hercegovačkog kantautora Laku utjelovit će Mario Valentić, dok će Marina Orsag biti irska zvijezda Johnny Logan.

Izdvojeno

13. listopad 2020 21:52