StoryEditorOCM
Viral‘ČUDAN‘ FOTOSESSION

Mama Modnog mačka zapalila Instagram: ‘Svaka joj čast, ali ovo je malo jezivo‘

Piše Petra Plivelić/JL
27. srpnja 2020. - 17:36

Flambojantan modni stil Modnog Mačka javnosti je već godinama jako dobro poznat, posebice otkad je zaživio Instagram.

No osim fotografija s njegovom najboljom prijateljicom, pjevačicom Majom Šuput te s Momčilom Gurovićem od kojeg se ne odvaja, 38-godišnji Marko Grubnić s vremena na vrijeme svoje pratitelje iznenadi fotografijom sa svojom majkom Brankom koja svom sinu parira u količini ekstravagantnosti.

- Ona je najbolja mama ikad! Moja kraljica Branka Grubnić - napisao je Grubnić na Instagramu pohvalivši se rezultatima photosessiona s majkom Brankom.

Fanovi su većinom bili oduševljeni njihovim izgledom.

"Majka ti je predivna", "Mama, al' sorry... Izgleda k'o mlađa sestra...", "Majka ljepotica. Tako vas volim vidjet' zajedno i tako je lijepo vidjeti vas", samo su neki od komentara.

Mama Branka je u bijeloj haljini u kojoj je pokazala fit noge i osunčani ten, a Marko u bijelom sakou i majici koje je iskombinirao s poderanim trapericama i čizmama zmijskog uzorka. Njegova objava u kratkom je roku dosegla gotovo 5000 lajkova.

No, nisu svi pratitelji bili oduševljeni obiteljskom fotografijom.

"Mama je stvarno top, ali ti tu izgleda kao mlađa frendica pa to ‘mummy’ ispod slike zvuči malo jezivo čudno... just sayin’ - čudan content", napisala je jedna Grubnićeva pratiteljica.

Marko i njegova mama Branka vrlo su povezani, i često zajedno provode vrijeme i putuju. K tome, uopće ne izgledaju da ih dijeli razlika od 23 godine, stoga ni ne čudi što ljudi većom ne vjeruju da mu je Branka mama.

"Izgleda k'o mlađa sestra", "Mama ti izgleda bolje nego Karleuša" i "Svaka čast ovoj ženi kako izgleda. Prije bi rekla da ti je sestra nego majka, top ste", neki su od komentara.

17. travanj 2024 19:48