StoryEditorOCM
ViralTRAŽIMO CIPELE

Mamić: ‘Sucu sam u Dubaiju kupio upravo ove Louis Vuitton cipele. Nosi li ih ili su spremljene na sigurno?‘

Piše JL
18. ožujka 2021. - 13:47

Zdravko Mamić, bjegunac od hrvatskog pravosuđa, pravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora, na svom Facebooku prozvao je suca osječkog Županijskog suda Zvonka Vekića.

Mamić piše da je sucu Vekiću u Dubaiju kupio cipele Louis Vuitton, što spominje i u audiozapisu na USB sticku kojeg je u listopadu prošle godine poslao USKOK-u.

Mamić je objavio fotografiju cipela te napisao da je baš takve kupio Vekiću u Dubaiju. 

image
Facebook 

- Suci koje spominjem teško žive, osim što neki mjesečno štede cijelu plaću i pozajmnice za auto od 180 000 kuna vraćaju brzo i u cijelosti, reket i plaća im nisu dovoljni za kupovinu cipela. Zbog toga sam u shoppingu u Dubaiju, u koji sam vodio Vekića, njegovu prijateljicu Natašu i njenu kćer Enu, sucu kupio upravo ove Louis Vuitton cipele koje se nalaze na fotografiji, zanima me nosi li ih ili su spremljene na sigurno? Što vi mislite? - napisao je Mamić.

Mamić je u drugoj današnjoj objavi prozvao i suca Antu Kvesića.

- Ovaj moralni bedem hrvatskog pravosuđa čije je fotografije kao javne osobe nemoguće pronaći na internetu od mene je dobio u nekoliko navrata preko 55.000 eura, te se susreo u hotelu Park u Širokom Brijegu - napisao je Mamić u opisu Kvesićeve fotografije koju je objavio.

image
Facebook 
24. travanj 2024 06:30