StoryEditorOCM
ViralLAŽNI PROFILI

Massimo na mukama zbog napada i ucjena kojima je izložen: ‘Tražio je moje ljude novac!‘. Poslao je i poruku fanovima kako da mu pomognu

Piše M.P.
9. studenog 2021. - 17:57

Borba s krađom identiteta na društvenim mrežama nešto je s čim se susreće veliki broj poznatih osoba, a kad se tomu nadoda neugodna komunikacija, maltretiranje i ucjene, stvar postaje vrlo ozbiljan problem.

Njega je na svojoj koži očito opetovano doživio i Massimo, koji se obratio pratiteljima na Instagramu sa sljedećom porukom:

"Moji ljudi nemaju pametnijeg posla od pisanja zamolbi personama koje otvaraju lažne profile s mojim imenom da se samouklone.

Nažalost, nekad taj trud ne rezultira uspjehom i zato sada moramo tražiti vašu pomoć."

"Kako vi možete pomoći?" - zapitao je Massimo i pratiteljima sugerirao sljedeće:

"Uvijek i u svakom slučaju, prijavom lažnih profila. Što veći broj prijava Instagram zaprimi, valjda će ih brže blokirati.

Stvar s lažnim profilima se ponavlja i sigurno se događa mnogima i već duže nismo na to upozoravali, već slučaj po slučaj rješavali, ali sada je došlo više prijava s vaših strana da vam osoba koja je otvorila lažni profil šalje poruke upitnog sadržaja.

Uz to, dotični je moje ljude tražio novac da ugasi profil‼️

Nema problema, evo samo da dogovorimo s kojeg računa ćemo ga isplatiti.

Dakle, da se pored ozbiljnih problema od zdravstvenih do ekonomskih koji utječu na živote svih nas, moramo susretati i s ovakvim zvizdarijama, to je zbilja van svake pameti.

Na foto br. 2. vidite o kojem se profilu radi i molim vas, ako vam šalje poruke - reagirajte i prijavite.

image
Screenshot


I nemojte svaki put kad vas zaprati neki "Massimov profil", misliti da je otvoren novi profil i uzvratiti.

Ovaj jedan profil je sasvim dovoljan za komunikaciju s vama." - poručio je zagrebački pjevač obožavateljima.

24. travanj 2024 14:14