StoryEditorOCM
ViralANALIZA STYLINGA

Meghan je za intervju s Oprah stavila narukvicu svoje pokojne svekrve Diane. Uz nju je imala i zlatnu ‘ljubavnu‘, dar od Harryja s početka romanse

Piše M. Č./SD
8. ožujka 2021. - 12:32

Uz sve šokantne optužbe što su ih princ Harry i Meghan Markle u razgovoru s Oprah Winfrey izrekli na račun britanske kraljevske obitelji koju su napustili prošle godine, a među njima je bilo i Harryjevo "cviljenje", jer su ostali bez financijske potpore monarhije, pozornost su ponovno privukli odjeća i nakit koje je Meghan odabrala za razgovor.

Odjenula je crnu dugu haljinu na preklop slavnog talijanskog kreatora Giorgia Armanija.

Haljina koja na desnom ramenu ima bijeli vez cvjetnog uzorka košta 4500 dolara, a uz nju je Meghan obula cipele visokih potpetica svog omiljenog brenda Aquazurra, koje koštaju 725 dolara.


Na ruci je nosila dijamantnu Cartierovu narukvicu iz kolekcije njezine pokojne svekrve, princeze Diane, čija je vrijednost 24.000 dolara.

Uz nju je imala i još jedan Cartierov komad nakita, zlatnu "ljubavnu narukvicu”, za koju se pretpostavlja da ju je dobila na poklon od Harryja na početku njihove romanse, a košta 6550 dolara.

Glamurozni izgled dive

Uz sve to nosila je i 1900 dolara vrijednu ogrlicu dizajnerice Pippe Small. Kosu je skupila u nisku punđu s dva uvojka koja su joj obrubljivala lice, a uobičajenu diskretnu šminku zamijenila je glamuroznim izgledom u hollywoodskom stilu.

image
Profimedia


Čim su se pojavile prve najave intervju, postavljalo se i pitanje je li inspiracija za Meghanin glamurozni izgled bila Wallis Simpson, dvostruka američka razvedenica zbog koje se Harryjev pra-pra-stric Edward VIII. odrekao britanskog prijestolja.

Meghanina Armanijeva haljina s cvjetnim vezom na desnom ramenu, nalik je haljini koju je Wallis odjenula za portret snimljen neposredno prije nego što je 1937. postala vojvotkinja od Windsora, nakon što je Edward abdicirao prethodne godine kako bi se vjenčao s njom.

Nadahnula se Wallis Simpson

I Meghanina frizura, s kosom podijeljenom po sredini, gotovo je identična onoj koju je Wallis imala na tom portretu. Poznato je i da su Wallis i vojvoda od Windsora imali rane verzije Cartierove "ljubavne narukvice" koju je Meghan nosila.

image
AFP


Nakon što su Harry i Meghan napustili kraljevsku obitelj, vrlo često ih se uspoređuje s Wallis i bivšim kraljem Edwardom VIII. koji su cijeli zajednički život nakon njegove abdikacije proveli u egzilu.

Čini se kako su intervjuom s Oprah sada Harry i Meghan spalili sve mostove s Velikom Britanijom i da će i oni život provesti daleko od kraljevske obitelji.

03. svibanj 2024 04:55