StoryEditorOCM
ViralGLAMUROZNO SNIMANJE

Meghan u novom intervjuu progovorila o ‘zabludama‘ nakon što se udala, dotakla se kompliciranog odnosa Charlesa i Harryja, ali i kraljice

Piše Marija Čović
19. listopada 2022. - 16:00

Meghan Markle je nešto više od mjesec dana nakon smrti kraljice Elizabete II., bake njezinog supruga, princa Harryja, dala novi intervju.

U razgovoru za jedan od svojih omiljenih američkih medija, magazin "Variety", Meghan Markle je odala počast kraljici koju je nazvala matrijarhom, kazala je kako je ponosna na svoj topao odnos s pokojnom Elizabetom II. Rekla je i kako su dani i tjedni nakon kraljičine smrti bili komplicirani za Harryja, aludirajući na odnos s njegovim ocem, kraljem Charlesom III., i bratom, princom Williamom, ali da je njezin suprug "uvijek optimističan".

- Zahvalna sam što sam mogla biti uz svog supruga i pružiti mu potporu, naročito tijekom tog vremena. Ono što je posebno lijepo je promatrati ostavštinu njegove bake na brojnim frontovima. Ona je nesumnjivo, kad je žensko liderstvo u pitanju, najsjajniji primjer kako to treba izgledati. Duboko sam zahvalna što sam mogla provesti neko vrijeme s njom i upoznati je – nije Meghan štedila pohvale na račun pokojne kraljice ne govoreći, naravno, o tome koliko su joj boli i problema u posljednjim godinama života ona i Harry priskrbili napuštanjem monarhije i optužbama koje su iznosili na račun članova kraljevske obitelji.

U razgovoru su dotaknute brojne teme, uključujući i "zablude" o njoj nakon što se udala u kraljevsku obitelj 2018. godine, a Meghan je ustvrdila kako je njezina i Harryjeva ljubavna priča inspirirala svijet jer "ljudi vole ljubav".

Njihova ljubavna priča trebala bi biti predmet dokumentarne serije snimane za Netflix s kojim su potpisali ugovor vrijedan oko sto milijuna dolara, ali još nije sigurno kada će se dokumentarac prikazati.

Planirano je da to bude u prosincu, nakon emitiranja pete, vrlo kontroverzne sezone serije "Kruna", ali Harry i Meghan su navodno tražili da se neke stvari u dokumentarcu izmijene, žele ublažiti neke tvrdnje koje su iznijeli o kralju Charlesu, kraljici supruzi Camilli, princu Williamu i princezi Kate...

O tim detaljima Meghan nije govorila u intervjuu, ali je natuknula kako dokumentarna serija možda ipak neće izgledati baš onako kako bi oni željeli.

Meghan je, uz malu ogradu "nikad ne reci nikad", ustvrdila i kako se ne namjerava vratiti glumi koju je napustila kad se zaručila s Harryjem, premda je sada oslobođena kraljevskih obaveza.

Kazala je i kako bi rado pomogla bilo kojoj glumici koja bi je glumila u nekoj seriji ili filmu u budućnosti. Rekla je kako se nada da bi, pripremajući se za ulogu, ta glumica "pronašla blagost, zaigranost, smijeh i šašavost", a rekla je i da je ta potencijalna glumica može uvijek nazvati.

Razgovor prate glamurozne fotografije na kojima je Meghan pozirala u 2946 dolara vrijednoj haljini Caroline Herrera, koktel haljini Jasona Wua čija cijena prelazi pet tisuća dolara, te haljini brenda Galvin koja košta 1560 dolara.

Intervju za "Variety" objavljen je dan nakon što je Meghan u najnovijoj epizodi svog podcasta "Archetypes", u kojoj joj je gošća bila Paris Hilton, pričala o tome kako je bila svedena na "glupačicu" dok je radila u kvizu "Deal or No Deal", te kako je fokus bio na tome kako izgleda, a ne na njezinoj pameti.

U brojnim komentarima koji su uslijedili naglašava se kako je Meghan znala u kakav se posao upušta jer je morala proći audiciju za njega, te kako ga nije trebala raditi ako joj se nije sviđao...

02. svibanj 2024 20:10