StoryEditorOCM
ViralPRVA DAMA

Melania dočekala svoje zadnje božićno drvo u Bijeloj kući, sjećate li se što je urlala na tajnoj snimci?

Piše JL
24. studenog 2020. - 13:13

Supruga američkog predsjednika Melania Trump svečano je pozirala fotografima ispred Bijele kuće kada je, kao i svake godine, stiglo božićno drvo.

Prva dama u ponedjeljak je ispred kuće primila drvo visoko 5,6 metara koje je stiglo iz Zapadne Virginije. Ovim činom započinju blagdanske čarolije u Bijeloj kući, a Melania Trump i za ovu prigodu pažljivo je birala odjeću. Ponovno je oduševila odabirom crno-bijelog kaputa koji je spojila s crnim rukavicama i čizmama.

Božićno drvo je stiglo u ukrašenoj zelenoj kočiji s konjima dok su svirale božićne pjesme. Melania Trump pregledala je drvo prije nego što je popričala s vozačima kočije. Potom je mahnula fotografima i vratila se u Bijelu kuću. U nedjelju je na Twitteru najavila posebni događaj te je ovogodišnje drvo nazvala dražesnim.

Dražesni nisu pak bile njezini komentari o Božiću koji su se mogli čuti na tajnoj snimci što je procurila prije gotovo dva mjeseca. Razgovor je snimila njezina bivša pomoćnica Stephanie Winston Wolkoff.

Wolkoff se razišla s Melanijom Trump, a njihov poslovni odnos odlučila je razotkriti u knjizi "Melania i ja". Između ostalog je na snimkama, koje su prenesene i u knjizi, izjavila da joj je već dosta proslave Božića u Bijeloj kući.

- Ja svoju g***** podmetnem da to napravim, a nikog nije je**** briga za božićne dekoracije. Ali ja to moram napraviti, zar ne. I onda to sve napravim i radim za Božić i isplaniram sve, a onda novinari mene pitaju 'a što je s djecom koju odvajaju od roditelja?' Ma dajte me nemojte zaje***, izjavila je Melania Trump.

Sve je to rekla u razgovoru s Wolkoff u srpnju 2018. godine. Ovo je posljednje božićno drvo koje je izabrala obitelj Trump prije nego što Joe Biden preuzme Bijelu kuću u siječnju.

19. travanj 2024 15:52