StoryEditorOCM
ViralZVIJEZDA HRT-a

Mirko Fodor jučer je zbog ozljede Doris Pinčić sam vodio "Dobro jutro, Hrvatska": doznajemo što se dogodilo popularnoj voditeljici!

Piše Vinko Paić
10. travnja 2021. - 15:18

U jučerašnjoj emisiji HRT-a "Dobro jutro, Hrvatska" u 6 sati i 30 minuta gledatelje je pozdravio samo Mirko Fodor koji je tijekom iduća tri i pol sata sam vodio emisiju.

Veteranu javne televizije pred kamerama se trebala pridružiti i Doris Pinčić koja je s Mirkom vodila "Dobro jutro" i dan prije, u četvrtak. Tada je prilikom odjave rekla gledateljima: "Hvala na pažnji, vidimo se sutra u 6:30. Doviđenja!" nakon čega je pušten duet njezine imenjakinje Doris Dragović s Petrom Grašom "Što je od mene ostalo"

Prije toga Mirko Fodor rekao je da ćemo ga u petak opet gledati s Doris, na što se ona našalila nazvavši ga "markantnim mladićem".

Ipak emisiju je Fodor u petak vodio sam, a zašto nije bilo Doris, upitali smo glavnu urednicu "Dobro, jutro Hrvatska" Anu Milić.

image
Prilikom odjave emisije u četvrtak Mirko i Doris najavili su da ćemo ih i sutra gledati u istom voditeljskom sastavu.
HRT

- Doris se, nažalost, dogodila blaža ozljeda te je zbog toga morala propustiti emisiju. Osim toga uistinu puno radi pa sam joj savjetovala neka se odmori. Gledatelji će je u "Dobrom jutru" moći vidjeti već idući tjedan, rekla nam je urednica.

Ovo inače nije prvi put da voditeljica i glumica ima problem s ozljedama. Sredinom rujna prošle godine u emisiji koju je vodila s Davorom Meštrovićem nosila je plavu haljinu koja joj se u jednom trenutku podignula i otkrila koljena puna modrica. Zabrinuti gledatelji ubrzo su je na društvenim mrežama zasuli s pitanjima što se dogodilo, a o cijeloj stvari oglasila se i Doris.

- Hvala svima na brizi, malo sam pala na snimanju, ali sve je u redu, umirila je svoje pratitelje na Instagramu pokazavši i velike modrice s unutarnje strane ruke.

Jutarnji list tada je doznao od njezinih prijatelja da je ozlijede zaradila prilikom pada s motora na snimanju za jednu emisiju u svojoj vlastitoj produkciji, a natukla je i rebra.

image
Doris je u rujnu prošle godine vodila emisiju u plavoj haljini koja je otkrila modrice na njezinim nogama.
HRT

Mjesec dana kasnije Doris se ponovno pred kamerama pojavila ozljeđena, tada je opet imala ozljede na koljenu. Emisiju je vodila u kratkoj haljini boje cigle, a gledatelji su uočili da Zadranka na lijevoj nozi opet ima nekoliko modrica. Ozljede koje su zapazili bile su na istim mjestima kao i one iz rujna pa se činilo da Doris ipak nije imala novu nezgodu, već da se još nije potpuno bila oporavila od prošle.

Voditeljica je u siječnju prošle godine napravila zaokret u karijeri kad je s RTL-a prešla na HRT postavši jedno od zaštitnih lica državne televizije. U međuvremenu je vodila niz gledanih projekta HRT-a, među ostalim i Doru, hrvatski izbor za Pjesmu Eurovizije.

Prošlu će godinu pamtiti i po razvodu od supruga, glazbenika Borisa Rogoznice, s kojim ima dvoje djece, sina i kćer, a čije prezime još uvijek drži na društvenim mrežama.

19. travanj 2024 19:31