StoryEditor
ViralJAČI OD SUDBINE

Mišo izašao iz bolnice i otišao u Strožanac, jedva dočekao zagrliti suprugu Lidiju. Obožavatelji ga od danas mogu posjetiti na jednoj društvenoj mreži

Piše Klara Rožman/JL
1. prosinca 2021. - 16:43

Mišo Kovač izašao je iz bolnice. Kako doznajemo od njemu bliskih ljudi, u trenutku dok ovo pišemo, upravo je došao u Strožanac nedaleko Splita, kod svojih obiteljskih prijatelja Tomija i Vanje Božiković. Legenda se, kažu nam, super osjeća, a jedva je dočekao da ponovo zagrli svoju suprugu Lidiju Kovač, piše Jutarnji list.

image
Mišo i supruga Lidija, ljubav jača od Firula


 
Saša Burić/Cropix

Mišo Kovač, podsjetimo, prošlog tjedna hospitaliziran je na Odjel pulmologije KBC-a Split s dijagnozom suspektne upale pluća za koju se kasnije ispostavilo da nije točna, pa je glazbenik nakon terapije antibioticima sada pušten kući. To mu je inače bila druga hospitalizacija u kratkom vremenu, pa su se fanovi zabrinuli da je riječ o nečemu ozbiljnome.

image
Mišo i supruga Lidija poručili su da zahvaljuju svima na brizi, ali i na posebno dobrom prijemu pjesme 'Ja ne mogu drugo nego da ga volin', koju je Mišo napravio za svoj voljeni Hajduk
Ante Čizmić/Cropix

Mišo i njegova supruga Lidija poručili su da zahvaljuju svima na brizi, ali i na posebno dobrom prijemu pjesme 'Ja ne mogu drugo nego da ga volin', koju je Mišo napravio za svoj voljeni Hajduk, a koja je objavljena baš u danima kad je završio u bolnici.

Inače, glazbenu legendu brojni obožavatelji odsad mogu pratiti i na Instagramu na profilu @misokovacofficial, piše Jutarnji list.

23. siječanj 2022 20:33